rozvodový řetěz opel zafira 2.2 16v
rozvodový řetěz opel zafira 2.2 16v
čau doporučuji kontolu hydraulického napínání rozvodového řetězu po cca 85000km,mě to stálo 25000kč i s náplněma,servisní prohídka tuto kontolu nezahrnuje
- Reklama
Celou řetězovou sadu jsem si radši nechal preventivně vyměnit na jaře, stálo mě to celé 9800,- přímo u Opla. Tam mě říkali, že dělali tři potkané motory z důvodu špatného mazání(tryska), všechny měly najeto do 100tkm. Na závěr bych chtěl poděkovat Vojtovi, který mě na tento možný problém upozornil...
palin
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
jinak se podívejte do měsíčníku autoojetiny č.6,právě vyšlo, tam o těch motorech něco píšou, je to teda na vectru C, ale tento motor má stejný jako v astře G
palin
palin
Naposledy upravil(a) palin dne 31 črc 2008, 20:33, celkem upraveno 1 x.
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
Mně bohužel nikdo před tímto problémem nevaroval,kupoval jsem si auto na které bude spolehnutí,před tímto jsem měl astru combi 1.8 16v,a kromě zadního tlumiče výfuku a prasklé pružiny jsem žádnou závadu nemělpalin píše:Celou řetězovou sadu jsem si radši nechal preventivně vyměnit na jaře, stálo mě to celé 9800,- přímo u Opla. Tam mě říkali, že dělali tři potkané motory z důvodu špatného mazání(tryska), všechny měly najeto do 100tkm. Na závěr bych chtěl poděkovat Vojtovi, který mě na tento možný problém upozornil...
palin
Taky sem si říkal, když sem kupoval astru, že tam je bezůdržbový řetěz a že na něj nemusím šáhnout, ale opak je pravdou. Zkoušel sem to vyměnit přes svolávací akci, ale nezadařilo se, vedení oplu bylo silnější. Tak jsem zajel do Prahy a nechal to vyměnit za své.
palin
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
á taky ,mě se moc nelíbilo,když ti opel píše bezúdržbový provoz rozvodu,ale ono to je naopak,já jsem dosti velkou debatu s garančním technikem z opla,a ten mi říkal kdyby to bylo auto staré do 3 let tak by s tím něco udělal bohužel mám rok 02palin píše:Taky sem si říkal, když sem kupoval astru, že tam je bezůdržbový řetěz a že na něj nemusím šáhnout, ale opak je pravdou. Zkoušel sem to vyměnit přes svolávací akci, ale nezadařilo se, vedení oplu bylo silnější. Tak jsem zajel do Prahy a nechal to vyměnit za své.
palin
Tak to je super cena, jen ta sada stojí ca. 4500,- a práce je to jak nasr... (u mě motor ven ), můžu se zeptat který Opel dealer vstřícný? díkypalin píše:Celou řetězovou sadu jsem si radši nechal preventivně vyměnit na jaře, stálo mě to celé 9800,- přímo u Opla. Tam mě říkali, že dělali tři potkané motory z důvodu špatného mazání(tryska), všechny měly najeto do 100tkm. Na závěr bych chtěl poděkovat Vojtovi, který mě na tento možný problém upozornil...
palin