Rozpojí se konektor z TIDu a mezi ně se zasune modul. Ale musí se přivést vodiče, které se na kabelovém svazku k TIDu nenacházejí. T.j. signál z otáčkoměru a paliva z pod palubní desky. Signál z ŘJ motoru a vodiče k ovládací páčce. Kdo bude chtít, tak může ještě vyvést dva vodiče k připojení relé imobilizéru.
X20DTL má stejný index jako X17DTL a ten teď zrovna právě testuji. Cena za samotný modul bude cca 750,- kč. Modul s víceřádkovým displejem, který zcela nahrazuje původní TID jsem ještě nestihl připravit tak, abych mohl ukázat jak asi bude vypadat. Snad to stihnu přes víkend.
Je mi jasné, že jsem si tím ušil na sebe bič, ale montáž není naštěstí zvlášť složitá. Nejdéle trvá protáhnout a připojit vodič k ŘJ. Takže počítám s tím, že se nějaké té montáži nevyhnu Jo, jo, stačí jenom páčka.
Ale bude to fungovat jenom u TID co mají dobře nastavený index kód pro příjem RDS z autorádia (po nastarování vám zmizí datum). Ti co to nemají, tak se to dá nastavit přes TECH2.
hrubost píše:Ale bude to fungovat jenom u TID co mají dobře nastavený index kód pro příjem RDS z autorádia (po nastarování vám zmizí datum). Ti co to nemají, tak se to dá nastavit přes TECH2.
Ahojte..ako ste na tom s výskumom?Chcem sa len spýtat, fungovalo by to aj na moju X14XE?Mám tam Tid dislpej...ale mám tam aj to RDS. A čo vsetko na to treba....jasné ze pácku, a potom uz len stací ten konektor za TID displej....a potiahnut tie káble?To je vsetko?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Bojím se, že za nové páčky nebude nikdy tak dobrá cena i při větším odběru, než za páčku použitou z vrakoviště, která bude cenově přijatelnější Chtělo by to hodit někde dotaz. Jinak X14XE má stejný index jako X16XEL, takže bude fungovat taky. Jinak stačí páčka, ten modul a pár vodičů.
Hmm, no ja som pozeral tu packu, a u nas v Opli stoji okolo 2300sk...co je dost.....Hmm...a ma to tu uz niekto spravene a funguje mu to?A co vsetko potom bude na tom BC fungovat?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Páčka se na vrakovišti pohybuje kolem 1.000,- Kč. Mám to zatím ve svém autě (X16XEL). Odkaz na funkce PP je tady uveden v jednom z mých předchozích přízpěvků.