tak to je už vo něčem jiném ...zviratko píše:
Jestli máš zájem , tak ti můžu nechat nový pružiny Weitec 35/35 asnížení , cena 3,100,-
Sport.podvozek
Re: sda
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
někomu to může jak vidím přijít jako blbé chvástání ... ale ano zkušenost mám a víckrát NE ... jak jsem psal .. je to věc názoru .. ale je více lidí i co to prodávají co řeknou jak na tom WEITEC je ... pořád ale pro běžnou populaci lidí bohatě stačí neb to maj hlavně na Styling nez opravdovy Tuning tim mylsim ze jde spi primarne o to to snizit aby to lip vypadalo nez jelo .. neb potom nesnizuji perama ale davaji cely podvozek co je necemu nechci urážet jen říkám jak to je. Je to jako se značkou aut ... když si chces koupit nejakyho sporatcka tak ho ma kazda automobilka v nabidce pomalu .. ale s pravejma zavodakama to ma malo spolecnyho .. ale lidem bohate staci i ty ... uz vis jak jsem to myslel ?
Tak já osobně preferuji podvozky H&R , ale tam je trošku jiná cena , sice jsou o něco lepší , ale taky jsou o trošku dražší. Ono je to jedno jestli Weitec nebo KW , oboje pro ně dělá tlumiče AL-KO a péra někdo jiný
Jediný H&R si dělá všechno sám a tomu taky odpovídá kvalita.
Jinak Weitec je v pohodě a hlavně vydrží víc než JOm , FK a jim podobný.
Jediný H&R si dělá všechno sám a tomu taky odpovídá kvalita.
Jinak Weitec je v pohodě a hlavně vydrží víc než JOm , FK a jim podobný.
Chtěl bych se zeptat jak poznám jestli podvozek KONI co mám na coupe je štelovatelný nebo ne a popř.jak se to šteluje?
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
pokud by byl stelovatelnej tak budes mit vepredu pod pruzinou takovy dve kolecka na tlumici o ktery se bude opirat pero ... a tlumic bude mit na sobe zavit ... ty dve kolecka jsou jakoby matky ale jsou kulaty ne sestihrany jako klasicka matka a maj na sobe asi 6 zakusu. Vzadu mas pero zvlast ale zase na rameni mas taky otocny kolecko kterym se da stelovat vyska .. snad to nejak chapes co myslim.
Tak jsem asi po tydnu vybirani PEVNEHO podvozku nakonec objednal H&R 40496-1, snizeni 30/30, nechci zadnej kostitras, auto ani ja uz nejsme nejnovejsi Oznacuji ho jako Comfort a je ze serie Cup Kit.
Rozhodoval jsem se mezi temito:
WEITEC - rozporuplny informace, nekteri chvali, nekteri hani, asi to bude spis na ten styling. Weitec je "druha" znacka KW, spis mi prijde, ze je to takova II.jakkost. Ale je spolu s Vogtlandem nejlevnejsi, cca 390eur.
KW - byl muj favorit, nakonec jsem zvolil jinak, protoze pouzivaji tlumice AL-KO, na ktery se moje informace o spolehlivosti ruznej. 500eur
VOGTLAND - Mel bracha na Corse, ale najel s tim ale 00prd km aby moh rict vic o zivotnosti. Co jsem hledal v diskuzich, nikdo o tom moc nevi, kdyz se nekde objevi, pisou o nem stejne jako o kategorii ve ktere je Weitec. cca 390eur
H&R - Kdyz podvozek, tak prej KW nebo H&R, nakonec jsem po referencich a doporucenich zvolil H&R. Jakmile namontuju, poreferuju. 450eur
KONI - BILSTEIN - Krasny podvozky, jen uz mimo muj limit financni. KONI 610eur, BILSTEIN cca stejne.
Rozhodoval jsem se mezi temito:
WEITEC - rozporuplny informace, nekteri chvali, nekteri hani, asi to bude spis na ten styling. Weitec je "druha" znacka KW, spis mi prijde, ze je to takova II.jakkost. Ale je spolu s Vogtlandem nejlevnejsi, cca 390eur.
KW - byl muj favorit, nakonec jsem zvolil jinak, protoze pouzivaji tlumice AL-KO, na ktery se moje informace o spolehlivosti ruznej. 500eur
VOGTLAND - Mel bracha na Corse, ale najel s tim ale 00prd km aby moh rict vic o zivotnosti. Co jsem hledal v diskuzich, nikdo o tom moc nevi, kdyz se nekde objevi, pisou o nem stejne jako o kategorii ve ktere je Weitec. cca 390eur
H&R - Kdyz podvozek, tak prej KW nebo H&R, nakonec jsem po referencich a doporucenich zvolil H&R. Jakmile namontuju, poreferuju. 450eur
KONI - BILSTEIN - Krasny podvozky, jen uz mimo muj limit financni. KONI 610eur, BILSTEIN cca stejne.
99' Astra Caravan 1.6 16V