Byl tu na fóru v neděli. Tak snad sem nechodí jen o víkendu.
Já stejně nemám bobíka ještě v kupě, tak bych tam zatím jet nemohl. A je zima. Takže až si to přečte, tak se ozve
Chlapci vy jste bláhoví .... Tam se jezdí mistrovství republiky, Evropy atd. myslite si ze vam to pronajmou za 1000 .
Kazdopadne se muzete mailem pozeptat. http://www.autodrom.cz/
Jo jo, koukám na fotky a opravdu je málo lidiček. Chce to alespoň 30 aut a už se dá něco vymyslet. Jízdy zručnosti, sprinty apod. Ale muselo by jezdit víc lidí. Nebo se spojit s jiným fórem Opel
Mike píše:BTW rek bych, ze to ani nema smysl, pac pocet lidi, co tu maj karu alespon trochu schopnou prohanet se na okruhu, odhaduju na 0.
Ale uz pro ten pocit
Myslet si ze si pravej zavodnik
Myslim ze tech tvych 192 PS by tam mohlo trochu jet,nemyslis?
Coz ono by to i jelo, jenze porad je to auto na bezny pouziti na silnici. Na extremni jizdu na okruhu by to chtelo "krapet" upravit... Celkem bych nechtel okusit, jaky to je, kdyz na konci cilovy rovinky zjistis, ze mas upeceny brzdy.
Když jsem měl Mazdu 323, tak jsem jezdil na letiště do Všechova. Je to u Tábora. Patronát nad srazem měl Plzeňský servis a ceny do soutěží, které se pořádaly dodal také. Možná by stálo za to, zkusit to spojit s nima