Barevná kombinace klubových triček
Tak pánové - včera jsem si byl pro trička - pro děcka - a nemá to ABSOLUTNĚ chybičku... Malá si vzala triko hned na sebe, ale prcek bude muset ještě vydržet do narozenin - do soboty - ale byl strašně nešťastnej, že ségra už triko má a on ne... No jsem na to zvědavej - to prťavý tričíčko vypadá fakt suprově - a uvidíte - v sobotu ho v tom vyfotím a hodím to sem...
To Synologic - Díky díky díky!!!
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- Reklama
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Ivanhoe67 píše:Tak pánové - včera jsem si byl pro trička - pro děcka - a nemá to ABSOLUTNĚ chybičku... Malá si vzala triko hned na sebe, ale prcek bude muset ještě vydržet do narozenin - do soboty - ale byl strašně nešťastnej, že ségra už triko má a on ne... No jsem na to zvědavej - to prťavý tričíčko vypadá fakt suprově - a uvidíte - v sobotu ho v tom vyfotím a hodím to sem...
Není zač.
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
nemate prosimvas nekdo nekde ty navrhy?? nak se mi to nechce zobrazit
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych zajem o triko ale ne cerny a aby to byla polokosile, byl by to problem? Snad bych nebyl sam kdo by o podobny mel zajem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
taky se pridavam chtel bych cerneou a nebo modrou
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nic ?
Potřeboval bych potisknout pro sebe cca 10ks a všude na mě se*ou . Prej moc málo kusů (což chápu) .
Mi neřikejte, že nikdo nevíte, kde splašit potisk triček, čepic a machršňůrek .
Kuju
Potřeboval bych potisknout pro sebe cca 10ks a všude na mě se*ou . Prej moc málo kusů (což chápu) .
Mi neřikejte, že nikdo nevíte, kde splašit potisk triček, čepic a machršňůrek .
Kuju
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C