Ukradnutý reproduktor
-
Ukradnutý reproduktor
Vážení,
pred časom som sedel vzadu vo svojej Astre (len tak ma to napadlo, lebo odkedy ju mám, tak vzadu som ešte nesedel). Započúval som sa do muziky, ale zdalo sa mi, že v zadu to akosi slabo počuť. Priložím ucho k zadnému reproduktoru a tam ticho.... Tak som rozobral dvere a..... zistím, že mi chýba reproduktor - ten vedľa kľučky na otváranie dverí. Teraz sa pýtam sám seba, či som ho tam nemal od začiatku alebo mam ísť do servisu, kde mi lepili fólie a slušne sa ich spýtať, či im náhodou niečo nezostalo. Problém je v tom, že to bolo pred rokom a pol a ťažko sa mi bude niečo dokazovať a bla bla bla... neviete, kde by som mohol zohnať takýto reproduktor?
pred časom som sedel vzadu vo svojej Astre (len tak ma to napadlo, lebo odkedy ju mám, tak vzadu som ešte nesedel). Započúval som sa do muziky, ale zdalo sa mi, že v zadu to akosi slabo počuť. Priložím ucho k zadnému reproduktoru a tam ticho.... Tak som rozobral dvere a..... zistím, že mi chýba reproduktor - ten vedľa kľučky na otváranie dverí. Teraz sa pýtam sám seba, či som ho tam nemal od začiatku alebo mam ísť do servisu, kde mi lepili fólie a slušne sa ich spýtať, či im náhodou niečo nezostalo. Problém je v tom, že to bolo pred rokom a pol a ťažko sa mi bude niečo dokazovať a bla bla bla... neviete, kde by som mohol zohnať takýto reproduktor?
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzadu výškače nebývají od výroby...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já mám výškáče všude 8x reprospermin píše:nesou tam!
samozřejmě vzadu jsem si výškáče dodělával - kabely jsou ale nataženy!!
PS:vše samo origo opel
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 24 črc 2008, 14:52, celkem upraveno 1 x.
Až si začnou cestující stěžovat že v zadu slyší prdlajs, tak možná toto začneš řešit... Já to vyřešil jednodušše: Změnil jsem členy posádky a ty si už nestěžují
No a co se týká zadní výškových repro, tak čekám až se někde objeví nabídka, kterou nepropásnu
No a co se týká zadní výškových repro, tak čekám až se někde objeví nabídka, kterou nepropásnu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Mě bude stačit jen levé zadní výškové, pokud jej někdo má navíc Pravé mám, ale nezapojené A zásadní přestavbu audia neplánuji, takže mě opravdu bude stačit origo... Jen tak mimochodem kolik stojí origo repráček výškový u Adama? Zatím jsem ještě nehledal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.