Kolik stojí dovoz z Německa + přihlášení do provozu?
- Reklama
http://davidauto.wz.cz - vezl mi auto, bez problémů, dobrá cenaLuky píše:Netaha nekdo odsud auta z Nemecka?
Kolega shani Toyotu Previa, chce ji z Nemecka, ale nema ji sem jak dostat.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
NO JENŽE MUSÍŠ POČÍTAT I BENZÍM NEBO NAFTU DO DVOU AUT, A TO UŽ POTOM ZAS TAK DOBŘE NEVYCHÁZÍDefender píše:A nebo Luky pokud to není bouračka tak po vlastní ose a možná to vyjde I levnějc
A TO RIZIKO ŽE SE NA TOM AUTĚ NĚCO CESTOU PODĚLÁ ....
NO LEPŠÍ JE TO NA PODVALU A VYJDE TO MNOHDY NA LEPŠÍ PENÍZE
VIZ davidauto.wz.cz NO PROBLEM
No já když to kupoval (2004), tak tam bylo benzínu dost na dojetí do čech na první pumpu, a jasně že se může něco podělat, ale auto prolezeš před koupí, takže nějaký nehody ze závady bych se nebál a samozřejmě kupuješ auto s vírou, že jsi koupil dobrej kus, za supr peníze ne (jinak bys do toho asi nešel)
No je to na každým jak se rozhodne, ale já mám s dovozem po vlastní ose dobrou zkušenost
No je to na každým jak se rozhodne, ale já mám s dovozem po vlastní ose dobrou zkušenost
Mobil : 602318645
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
kolega z práce si jel pro A4 a cesta vč.přihlášení v ČR do 10.000,- za všechno a mj. převozní papíry se musí vyřídit i na podvalLuky píše:Ja nevim, zas musis zaplatit prevozni papiry, nejspis nejaky to pojisteni atd. Ale diky za odpovedi, jestli jeste nekdo ma nejake zkusenosti, sem s nimaDefender píše:A nebo Luky pokud to není bouračka tak po vlastní ose a možná to vyjde I levnějc
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
No asi je to daný i vzdáleností odkud to vezeš, já to vezl z Lipska, ale v němcích jsme byli 2x (středa prohlídka vozu, zaplacení zálohy, zkušební jízda, předběžná kupní smlouva a domluva na zařízení převozek + pátek vlastní vyzvednutí vozu, poslední kontrola před koupí a následná platba a odjezd) celkem cesty + benzín cca. 3600 + 2000 technická s emisema
Mobil : 602318645
No musíš k tomu ještě připočítat cca 3000,- za německý převozky a 1500 za přihlášení do registru plus 800,- za SPZ ...Defender píše:No asi je to daný i vzdáleností odkud to vezeš, já to vezl z Lipska, ale v němcích jsme byli 2x (středa prohlídka vozu, zaplacení zálohy, zkušební jízda, předběžná kupní smlouva a domluva na zařízení převozek + pátek vlastní vyzvednutí vozu, poslední kontrola před koupí a následná platba a odjezd) celkem cesty + benzín cca. 3600 + 2000 technická s emisema
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
otec si nechal privest auto na mobile .de si naky vyhlidl zavolal znamimu a ani neee za tejden uz bylo jeho o nic se nestral cz doklada atd.. mu vsechno vyridili a chtel za to 12000 + cena auta
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Re: Kolik stojí dovoz z Německa + přihlášení do provozu?
no nevim ty ceny co tu pisete jsou nejaky premrsteny... pravda ja byl pro auto pred rokem a pul...
komplet CZ papiry vyšli na 5000kč bez povinneho ruceni (emise+technická+techničáky, značky)
Jel jsem po vlastní ose nějakejch 750km od frankfurtu, benzín počítat nebudu.
Co se týče povinného ručení, či pojištění, vím že bylo pro celou evropu na převozní značky který platily asi 14 dní a stálo to okolo 30-40eur, ale vím že jsme taky běhali a jinde bylo za 100eur...
značky do 10 eur a na německých úřadech to bylo tuším kolem 30-50 eur...
Přesně už si to bohužel nepamatuju...
ale kdy se to uplne vsechno secte tak to preci jen dela nejakejch 10 litru...
chce to někoho kdo to umí... jinak je to na pytel... kdybych se měl rozhodovat, zda koupit tady v bazaru či jet tuhle dálku a podstoupit to martirium s papirama znovu, jel bych zas do něměcka.
komplet CZ papiry vyšli na 5000kč bez povinneho ruceni (emise+technická+techničáky, značky)
Jel jsem po vlastní ose nějakejch 750km od frankfurtu, benzín počítat nebudu.
Co se týče povinného ručení, či pojištění, vím že bylo pro celou evropu na převozní značky který platily asi 14 dní a stálo to okolo 30-40eur, ale vím že jsme taky běhali a jinde bylo za 100eur...
značky do 10 eur a na německých úřadech to bylo tuším kolem 30-50 eur...
Přesně už si to bohužel nepamatuju...
ale kdy se to uplne vsechno secte tak to preci jen dela nejakejch 10 litru...
chce to někoho kdo to umí... jinak je to na pytel... kdybych se měl rozhodovat, zda koupit tady v bazaru či jet tuhle dálku a podstoupit to martirium s papirama znovu, jel bych zas do něměcka.