kompletní čištění klimatizace - zkušenost
kompletní čištění klimatizace - zkušenost
Jeden velký brněnský servis nabízel jarní akci - kompletní servis (vyčištění,dezinfekce, promazání, doplnění...) klimatizace za 990,- Kč. Neodolal jsem. Celá akce trvala tuším hodinu. Bylo mi sděleno technikem, že doplnění ani nebylo potřeba, že 700 g co vyčerpali zase doplnili. Výsledek: mám opravdu pocit, že dýchám čistější vzduch, ale.. Před servisem chladila klima víc - úplně mě mrzla ruka na volantu, zatímco po servisu je proudící vzduch spíš jen vlažný, taky mi přijde hlučnější čerpadlo. Napadá Vás příčina, co mohl servis "posrat"? Díky
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
už vím závadu
Tak jsem byl v tom servise, aby se podívali v čem je problém. Zjistili, že jedna z trubek klimatizace je špatná a uniká náplň. Budou muset objednat novou, vyměnit, znovu naplnit... to jsem zvědav kolik ta sranda bude stát. Před čištěním byla klimatizace v pořádku. Teď se handrkujte, že to museli posrat oni... To se mi zase něco vyplatilo. Aspoň mám poučení do budoucna - do servisu jen, když je skutečně problém, žádné "preventivní" prohlídky, akce, čištění...
Re: už vím závadu
fkabl píše:Tak jsem byl v tom servise, aby se podívali v čem je problém. Zjistili, že jedna z trubek klimatizace je špatná a uniká náplň. Budou muset objednat novou, vyměnit, znovu naplnit... to jsem zvědav kolik ta sranda bude stát. Před čištěním byla klimatizace v pořádku. Teď se handrkujte, že to museli posrat oni... To se mi zase něco vyplatilo. Aspoň mám poučení do budoucna - do servisu jen, když je skutečně problém, žádné "preventivní" prohlídky, akce, čištění...
Taky jsem byla min.tyden v servisu doplnit napln, protoze klima z niceho nic prestala chladit. Mela jsem ji tam uz 1rok a 2mes.,tak jsem si rikala,ze uz asi dosla..Nicmene po tydnu, hned v pondeli mi opet nechladila a to jsem ji min.tyden pouzivala kazdy den. Jela jsem tam na reklamaci, pri kontrole nezjistili nic, krome toho, ze misto 700g tam mam jen 100g, takze 600g nekde vyteklo a ani pomoci detekcni tycinky nezjistili kde...
Ted budu muset hledat naky servis, kde mi dirku najdou a spravi, ale v Ivanovicich za to chteji sileny penize. Nevite nekdo o necem levnejsim? Btw. na to doplneni media jsem byla v Pneuboxu... mate nekdo s nimi zkusenosti nebo s nekym jinym? Byla jsem tam i loni a nebyl problem, az letos,ale nemusi to byt jejich vinou..ale treba starim auta..(10let)
Opel Astra 1,6 16V 11/98