BAZAR
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: BAZAR
kde PŘESNĚ je prosím tě ta plomba ? díkyTOMHAJ píše:zjistis to treba tak,ze zezadu na pristrojovce ma byt plomba,kdyz tam neni,neco se stim delo...ale jinak rici ze to je pretoceny a o kolik nelze (aspon myslim)Mike píše:Jaks na to prisel, mohu-li se optat?bobik52 píše:AHOJ LIDI KOUPIL JSEM V BAZARU V MOSTĚ POD BRUKLINEM ASTRU A DNESKA JSEM ZJISTIL ŽE TO MA PŘETOČENY KM TAK JSI DEJTE NATO POZOR HLAVNE NA TEN BAZAR AHOJ
Re: vyberauto
Mám podobnou zkušenost.Jeden chlap chtěl Vectru a potřeboval ji ihned.Potom našel v čechách Vectru co chtěl.Samozřejmě že mu to vychválili a druhý den tam jel.Přijel tam auto bylo ojeté klíček,v zádu byl jen nahozený nárazník a jak jsem pod to lehl tak to bylo uvalené až za rezervu,v kufru to bylo jen postříkané žlutým sprejem a barva byla modrá.Další den mi volal a málem se rozbrečel.Položil jsem mu telefon.Neumí počkat,jeho mínus.Adis píše:Ja mam s nima taky blbou zkusenost[vyberauto.cz,Most]Na tipcars se me libil focus combi a tak jsem tam zavolal jestli je v perfekt stavu, ze to mam 180 km tak at nejedu zbytecne,rekli ze jo a kdyz jsem tam prijel ta k byl cely prorezly.Ale neco spatny pro neco dobry,po teto zkusenosti s Focusem jsem se rozhod pro Astru a nelituji.Mam 1999 Caravan a nikde ani kousek rzi.Na ten bazar si dejte bacha!!!!!!!!
bacha na AutoViva (Ostrava)
Zdravím Vás, varuji před bazarem Autoviva v Ostravě - koupil jsem tam letos Astru F, motor X16 XEL. Inzerován bazarem jako r.v. 1998, podle VIN je ale 1996. Inzerováno bylo 105 000 km, podle mého má najeto nejmíň 300 tis. Specialita podniku - dají Vám podepsat protokol o technickém stavu, podle kterého je to auto úplně K.O. a doporučují Vám "opravu v servisu" - aby si na nich člověk nic později nevzal. Závady na autě zjevné (s kterými jsem to bral) : shnilý výfuk, rozflákané zrcátko u spolujezdce. Co jsem ale zjstil doma : Urvané lanko kapoty + zlomená páčka, do hadice nádrže spadlá klapka tankovacího hrdla, neupevněný akumulátor, nefunkční klima, uhnilý nátrubek na nádrži (na plnící hadici), na STK mi to odstavili pro vážné závady - K.O. zadní brzdy + ruční brzda, vymlácené kulové čepy spojující ramena a svisláky přední nápravy. Mimo to byla přestříkaná celá pravá strana, nefunkční couvačky a třetí brzdové světlo vzadu. Později se ukázalo, že auto mizerně chladí a má totálně vymlácenou saharu na chladiči kvantem naběhaných otáček - původním problémem byl asi děravý chladič, ucpaný pomocí nějaké speciální vodičky do chladiva. Ta pak chladič časem úplně zneschopnila. To, co mně udrželo ve vůli dát tu věc znovu celou do kupy bylo, že motor přes najeté km stále plynule táhne, nemá špatný zvuk, spotřebu do 7,5 litru, olej sice bere, ale nijak zvlášť - do půl litru na 1000 km. Zbývá mi poslední etapa - výměna všech tlumičů a předních per - jsou unavené a pokleslé. Dal jsem za to auto 87 tisíc a radím všem, kdo uvažovali jako já - že už něco mají za sebou a s "pár závadami" si poradí : Nedělejte to, stokrát nic umořilo osla. A určitě nechoďte do AutoViva v Ostravě - jinak případná rizika ponesete jedině sami.
no tak dát 87 tis. za efkovou astru (a ještě takovou vraždu)...to chce kuráž...je to akorát převlečenej kadett
spousta závad o kterých píšeš je snadný zjistit už při obyčejný prohlídce...to je jak kdybys to kupoval na dobírku
spousta závad o kterých píšeš je snadný zjistit už při obyčejný prohlídce...to je jak kdybys to kupoval na dobírku
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, to so si tady popsal, za to bych snad nedal ani 50 litru. Zlata moje nexie - btw. taky v hodnote 50
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no dyk jo, ale zas ji nemam rezatou jako autor sve nove FVojta píše:no nexie má ke kadetu ještě blíž
proto si koupim G ktera uz ma pozink a bude to vyreseny, ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet