Green Queen- X14XE 5dv.

Odpovědět
pepca

Příspěvek od pepca » 03 kvě 2006, 18:41

R.A.Y. píše:Tak to ho trošku upravím,byl dělaný dost na rychlo.
zdravím tě,tak jsem se rozhodl,půjdu do toho,jen prosím postup,at něco neurvu,nevím co se bude sundavat,jsem se letmo koukal,a se musí rozebrat asi i krytování kolem volantu,páček,jen tam nejsou šroubky,je to zřejmně nacvakaný do sebe,nerad bych něco poškodil,tak tedy můžeš ten postup odhalit?děkuji i za ostatní,díky.

Reklama

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 19 kvě 2006, 16:27

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

pepca

opěrka

Příspěvek od pepca » 19 kvě 2006, 17:56

no super,gratuluji k ůspěšné montáži,šikula,konečně někdo další,mně osobně tahle opěrka vyhovuje :wink:

Marky

Příspěvek od Marky » 19 kvě 2006, 18:58

Opravdu vypada jako by byla origos, jen se zeptam, zda se mi nejak melka ta vrchni schranka (trochu klame ten sedy povrch), vejde se tam neco vetsiho? Jak je to pridelane? Ja jen, ze mam kolem te prohlubne, kde je to zasazene 2 diry zvenku a 2 zevnitr a vypada to, ze tam puvodne take byla a nekdo ji odmontoval :cry: .

pepca

Příspěvek od pepca » 19 kvě 2006, 20:01

Marky píše:Opravdu vypada jako by byla origos, jen se zeptam, zda se mi nejak melka ta vrchni schranka (trochu klame ten sedy povrch), vejde se tam neco vetsiho? Jak je to pridelane? Ja jen, ze mam kolem te prohlubne, kde je to zasazene 2 diry zvenku a 2 zevnitr a vypada to, ze tam puvodne take byla a nekdo ji odmontoval :cry: .
zdravím tě,můj názor,jelikož jí mám taky,ten prostor vážně klame ten šedý podklad,ale jestli koukneš vejš,tak tam je odklopená tak že ukazuje spodní ůložák,to ostatní je ten vrchní,jinak i víko je vybrané,vlastně ta jeho první fotka ti to ukáže,prostor je to od víka k tomu černému,pak je to druhé ůložný místo.přišroubovat rovnou na tunel.

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 19 kvě 2006, 21:25

přesně tak jak píše pepe.Jen mi trošku vadí ten umělohmotný pant,nevím jak dlouho vydrží.....

M&R

Příspěvek od M&R » 20 kvě 2006, 08:44

Dlouuuho :P :P
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

M9RA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M9RA » 20 kvě 2006, 21:45

Ty jo vypada lip jak ta ze zubri , pac tamta ma na sobe kuzi a kdyz nemas kozeny sedacky, tak to vypada trosku divne...
Da se posouvat dopredu ?
Jinak skvelej kup :) se Ti ted musi jezdit :)
Obrázek

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 21 kvě 2006, 10:03

to M9RA - No posouvácí není.Prej ta ze Zubří je,ale nevím to jistě.Koupil bych si i tu,ale nechtěl jsem kozenou.Jinak s touhle jsem max spokojený.

M9RA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M9RA » 21 kvě 2006, 10:51

R.A.Y. píše:to M9RA - No posouvácí není.Prej ta ze Zubří je,ale nevím to jistě.Koupil bych si i tu,ale nechtěl jsem kozenou.Jinak s touhle jsem max spokojený.
No ja prave byl v patek u opla a videl jsme tam tu ze zubri ( vlastne tu original ) na novy tigre, ale bez kozenych sedacek by to tam asi vypada fakt blbe. :roll:

A ty chromovany ramecky kolem budiku jsou moc pekny, asi jako ve verzi Njoy :)
Obrázek

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21 kvě 2006, 12:49

M9RA píše:
R.A.Y. píše:to M9RA - No posouvácí není.Prej ta ze Zubří je,ale nevím to jistě.Koupil bych si i tu,ale nechtěl jsem kozenou.Jinak s touhle jsem max spokojený.
No ja prave byl v patek u opla a videl jsme tam tu ze zubri ( vlastne tu original ) na novy tigre, ale bez kozenych sedacek by to tam asi vypada fakt blbe. :roll:

zdravím,ty rámečky se mně taky zamlouvají,hlavně jsem je viděl origoš u Jardy.B. byl na srazu v Milovicích tak jsem je okukoval,vážně pěkné :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 21 kvě 2006, 12:50

Anonymous píše:
M9RA píše:

zdravím,ty rámečky se mně taky zamlouvají,hlavně jsem je viděl origoš u Jardy.B. byl na srazu v Milovicích tak jsem je okukoval,vážně pěkné :wink:
jejda zase jsem nepřihlášen :oops: :oops:

petr G 1,6 99

opěra

Příspěvek od petr G 1,6 99 » 29 kvě 2006, 21:11

Ahoj, chtel bych si koupit operu z www.spoilercentrum.cz, ale pisi ze je to na classica a ja mam G z 99. Prosim vas pasuje to i na G.
Diiiik
Petr

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Re: opěra

Příspěvek od R.A.Y. » 29 kvě 2006, 22:08

petr G 1,6 99 píše:Ahoj, chtel bych si koupit operu z www.spoilercentrum.cz, ale pisi ze je to na classica a ja mam G z 99. Prosim vas pasuje to i na G.
Diiiik
Petr
Zdarec.Nevím jak to přesně myslíš.Ptáš se jestli to pasuje na Astru G ??? Tak pasuje. Sice píšou, že loketní opěrka je pouze pro Opel Astra Classic, ale pasuje i do géčka. Nebo-li podle mého se Astra G označuje taky jako Classic 2.Takže do Astry G pasuje ne 100% jelikož ji tam mám já i pepca.No a ona to není opěrka spešl do aster,jelikož známý ji má ve Fábii a je uplně stejná :( Takže asi nějak tak.....

Princ William

Re: opěra

Příspěvek od Princ William » 30 kvě 2006, 11:35

petr G 1,6 99 píše:Ahoj, chtel bych si koupit operu z www.spoilercentrum.cz, ale pisi ze je to na classica a ja mam G z 99. Prosim vas pasuje to i na G.
Diiiik
Petr
JardaB nadaval na srazu na operku z www.spoilercentrum.cz. zeptej se ho :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Odpovědět