Tak to nesundávej, stříkni to na autě, já jsem to tak dělal a trvalo to tak 1hod na kolo, ale musíš si s tím vyhrát. Já jsem zvolil červenou, protože to je podle mě taková neutrální. Když tak mrkni sem https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=802TOMHAJ píše:zas tak nee,ale nechce se mi to sundavat...M&R píše:Miloshi dík Já mám třmeny i bubny žlutý.
Pokud toužíš po plechovce, tak si kup malý kladivo (Hammerite), cena je cca 130,- Kč a docela dlouho to vydrží.
Barva na třmeny - brzdy, stříkání, lakovaní a vše okolo
- Reklama
no jo,take pravda,ale kazdopadne jednou se to laknout musi a to i ty tve,z vyroby...cas bezi stale.Jinak si myslim ten look je posledni dobou vyuzivan,driv to tak nebylo...Mike píše:Barveni brzd mi prijde jako desnej looser tuning. Kazdej, kdo ma kvalitni jedovatky, tak je ma lakovany uz od vyroby. Tohle je jen trapne imitovani. Zvlaste pak barveni bubnu - to je extrem
Proto:
a) nechat to tak jak to je
b) nalakovat to tak jak to bylo - stribrna
To Mike: Nepochopil jsi mě!
Ctěl jsem tím říct,že se raději budu dívat na jakoukoli barvu,třeba Žlutou,křiklavě červenou nebo i na sériovou černou než na rezavou!!!Jakou si nakonec vybereš je jen tvou osobní věcí (věcí vkusu).Jen tak naokraj,já měl bubny jako nové (černá barva bez jakéhokoli kazu),mohl jsem si ulehčit práci a stříknou jen brzdové třmeny ve předu a přesto jsem je stříkl do modra!Ptáš se proč?Je to jednoduché,prostě se mi to líbí!Ps:Barva laku na jeho schopnost ubránit se korozi nemá vliv,alespoň né takový,aby jsme to my,obyčejní smrtelníci řešili.To ale asi...víš?
Ctěl jsem tím říct,že se raději budu dívat na jakoukoli barvu,třeba Žlutou,křiklavě červenou nebo i na sériovou černou než na rezavou!!!Jakou si nakonec vybereš je jen tvou osobní věcí (věcí vkusu).Jen tak naokraj,já měl bubny jako nové (černá barva bez jakéhokoli kazu),mohl jsem si ulehčit práci a stříknou jen brzdové třmeny ve předu a přesto jsem je stříkl do modra!Ptáš se proč?Je to jednoduché,prostě se mi to líbí!Ps:Barva laku na jeho schopnost ubránit se korozi nemá vliv,alespoň né takový,aby jsme to my,obyčejní smrtelníci řešili.To ale asi...víš?