Třetí srazík kraje VYSOČINA - 13.07.2008
- Reklama
Myslim tu hospodu v Humpolci... Vždyť jich je tam několik
Na Lázni, Stromovka, Papa´s garden restaurant a co já vim kde jaká ještě je
Na Lázni, Stromovka, Papa´s garden restaurant a co já vim kde jaká ještě je
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Hele a co takhle sraz na Ziminím stadionu Humpolec s.r.o.?
49°32'1.527"N, 15°21'35.166"E
49°32'1.527"N, 15°21'35.166"E
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 08 črc 2008, 18:29, celkem upraveno 1 x.
Hele Manli2 ale Ty mě úplně mateš
Psal si že opravují benzinku u dálnice, což je tato Loc: 49°31'19.176"N, 15°20'51.381"E , ale já myslel tuto Loc: 49°32'18.28"N, 15°22'2.357"E
Psal si že opravují benzinku u dálnice, což je tato Loc: 49°31'19.176"N, 15°20'51.381"E , ale já myslel tuto Loc: 49°32'18.28"N, 15°22'2.357"E
Viz. strana 1
A dál se o tom už bavit nebudu, kdyžtak se to doladí až se přijede tam, že by se pak někam ještě sjelo případně
A dál se o tom už bavit nebudu, kdyžtak se to doladí až se přijede tam, že by se pak někam ještě sjelo případně
Na hodině mi nezáleží těch 17 jsem psal proto že dřív nemůžu .Teď počkám pár dní a uvidím na čem se domluvíte.AstraMan píše:OK píši si Tě do seznamu
Jinak na úterý se tedy dohodnu pouze s Radimem, jelikož asi nikdo jiný nebude mít v ten den zájem... No a v středu bych to dal raději na 18:00, nevadí?
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
radši bych to viděl na dýl ale jak jsem psal od 17 do třeba 20 je mi to jedno.Proč jsem psal tu 17tou protože minimálně do půl pátý bouchám v pejru v práci.pak se trochu opláchnout a nějaká cesta,takže ta pátá je pro mě šibeniční čas.AstraMan píše:Jestli můžeš už v těch 17:00, tak to necháme na těch 17:00
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Tak v neděli se dozvim, jestli budu moct přijet, ale přijel bych v uterý do toho Ždírce. Až do Humpolce se mi jet nechce, ale v tu středu stejnak nemůžu, takže jen to uterý.
Chtěl jsem se zeptat, když budu mít čas, tak jsem si chtěl udělat takový pohodový úterý a celodenní výlet, že bych se trochu podíval po okolí. Máte nějakej tip, kam by stálo za to zajet nebo prostě cokoliv v okolí toho Ždírce? Chtěl bych se podívat na Veselej kopec do skanzenu...
Chtěl jsem se zeptat, když budu mít čas, tak jsem si chtěl udělat takový pohodový úterý a celodenní výlet, že bych se trochu podíval po okolí. Máte nějakej tip, kam by stálo za to zajet nebo prostě cokoliv v okolí toho Ždírce? Chtěl bych se podívat na Veselej kopec do skanzenu...
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916