Ok já ti pučím auto a sjedeš tam jooo ?Frydex píše:Děláš, jak by to bylo 200 kiláků.. dyť tam sem za 20 minut...Boči píše:Hmmm až do Kopru se mi nechce, jen kvuli toho.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ok já ti pučím auto a sjedeš tam jooo ?Frydex píše:Děláš, jak by to bylo 200 kiláků.. dyť tam sem za 20 minut...Boči píše:Hmmm až do Kopru se mi nechce, jen kvuli toho.
AstraDTI píše:Coz je blbost, protoze akcelerace zavisi na aktualni rychlosti a vykonu (resp. vykon-vsechny mozny ztraty).Ivorty píše: neprida na vykonu ale pouze ti upravi akceleraci
mrkněte se na fórum http://dieselpower.cz/forum/index.php Sice je cílené na VW a spol., ale je tam mnoho zajímavých příspěvků (zvyšování výkonu VW group, grafy z brzdy, diskuze ke grafům z brzdy apod.) a také tam najdete skutečné LadičeAstraMan píše:Copak to si myslím také, že by se to vyplatilo, ale není CHIP jako CHIP... CHIP Ti v dnešní době dělá kde kdo a to je právě ten problém pro mě...
Jde o to ze vykon je velicina ktera udava kolik energie za cas muze motor poskytnout. Cim vic energie preda doprednemu pohybu za jednotku casu tim razantneji auto zrychluje. Pokud se upravou nezvedne vykon motoru v danych otackach v kterych prave jedu, tak i akcelerace zustane stejna.Ivortymusim te poopravit pokdu si dobre pamatuji ze stredni tak zrychleni udava RJ Motoru po tom co dostane signal ze snimace klapky vackove hridele popripade klikove hridele a hlavne a nejdulezitejsi signal se seslapnuti plynoveho pedalu. po tom so RJ obdrzi tyto veliciny vypocita a podle danych tabulek ktere ma v sobe nahrate da povel ke vstrikovani paliva a tim dochazi ke zrychleni..
Ale bude, už jen doupravit přední nárazník, dokoupit pár zbytečností, dát prahy na auto a koupit větší kola... Pak je na řadě CHIPZigi píše:Tak to nebude nikdy
kabrioletak píše:
mereni na valcove brzde,je mozne i na motorove brzde.po odbrzdeni se vyjede protokol s uvedenym typem vozidla a krivkamy a grafem.lze brzdit i vozy s pohonem 4x4.
zde zasilam ceny:
-do 75kw:prvni mereni 1000kc
opakovane 600kc
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |