EGR ventil viradit
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
EGR ventil viradit
caves potrebujem poradit pri nizkych otackach zrhuba pri 2000 ot a na 5 sa mi rozsvieti kontrolka RJ a auto strati vykon pa kzhasne a pojinta je ze to hlasi EGR ventil a tak neda sa ten ventil uplne viradid z prevozu
- Reklama
no ventil jde vyradil pomoci zaslepky ale to jde pouze pokud ho mas v poradku muzes zkusit vyrobit zaslepku a uvidis pokdu se to zlepsi pokud ne tak uz ti odesel tak jedine reseni je koupit novej a hned namontovat zaslepku to je uplne idealni.
tady na fore je navod jak vyrobit a namontovat zaslepku
tady na fore je navod jak vyrobit a namontovat zaslepku
Opel astra 1.6 16V R.V 2003,Klima, Okna Na DO, radio VDO Dayton 2304 Mp3. životní láska:)
HZS ČD JPO Přerov: "Chodíme tam, odkud jiní utíkají"
AstraMan píše:Že na benzín jde udělat záslepka, ale na diesel ne... A Lukáš má diesel
aha tak to jsem nevedel ze ma diesla tak nic jineho nezbejva nez kupit novej ja ho mam na Astrulce zaslepku uz asi 4 mesice a kompletne jsem si vycistil saci potrubi od bordela a nemuzu si to vynachvalit na cisteni klapky a potrubi doporucuji od KENT ONE SHOT super mi to vycistilo komplet vse z vyfuku valil cernej dym a bordel a ted mam klapku krasne cistou a motor se i jinak chova neskube pri rozjezdech ani za studena sprej 380 kc podle prodejce vydrzi na 3 auta ja to vypatlal cele at mam jistotu ma ty vycistit i katalizator a lambdu
Opel astra 1.6 16V R.V 2003,Klima, Okna Na DO, radio VDO Dayton 2304 Mp3. životní láska:)
Re: d
lukaskpd píše:caves tak to je len na benzi a a diesla by to preco nejslo?????????? a kde je ten navod jak vytvorit tu zaslepku ?????????
jak rika kolega nejde. a navod sjem ti tu hledal asi hodku a nemuzu ho najit asi se fakt blbe divam musis hledat pouzij tlacitko hledat...
ŘJ má chipnutou a asi tím myslel zda ten CHIP nedělá někde neplechu, že se mu z ničeho nic začala rozsvěcet ta kontrolka
Podle mě je to jen shoda náhod ale, jak naznačuješ
Podle mě je to jen shoda náhod ale, jak naznačuješ
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 09 črc 2008, 22:44, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
EGR odešel z toho důvodu, že ten motor po čipu má jiné tlaky a tak i ta jehla toho EGRu by měla chodit v daleko větších mezích. Tím že už byla zasraná asi, tak to nezvládla a zůstala viset. Nezbývá, než koupit nový.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."