Barva na třmeny - brzdy, stříkání, lakovaní a vše okolo
Barva na třmeny - brzdy, stříkání, lakovaní a vše okolo
ahojky,chystam se natrit vsechny 4 brzdice...Poradi nekdo,kde a za dobrej peniz koupit?Chtel bych to spis v plechovce,jinak ted jsme kupovali se znamim sprej za 350kc coz je dost a je to hned pryc. ps Kterou barvu zvolit k me stribrne astricce? Zelenou,cervenou,modrou,zlutou....?
- Reklama
Re: jakou barvu na brzdove celisti?
já mám zelenou reflexní na stříbrném autě,jukni do našich aut,pepcovo mazel,je tam několik fotek jsou vidět.no tedy se musím omluvit moc vidět nejsou,zrovínka tam žádná z boku není.TOMHAJ píše:ahojky,chystam se natrit vsechny 4 brzdice...Poradi nekdo,kde a za dobrej peniz koupit?Chtel bych to spis v plechovce,jinak ted jsme kupovali se znamim sprej za 350kc coz je dost a je to hned pryc. ps Kterou barvu zvolit k me stribrne astricce? Zelenou,cervenou,modrou,zlutou....?
tak tedy stála bez dvacky dvestě,je to ale ve spreji,bohužel,ale dá se to udělat,hlavně řádně odmastit,sundat rez,když máš,tak hodit dobrou základovku,no a ta reflexní barva je nějaká ColorWorks,ještě nápis Fluor,ale je možné,že ty reflexní dělají i jiné firmy,chtěl jsem koupit barvu přímo na brzdové třmeny,jenže nedělají tu krásnou reflexní světle zelenou,k té stříbrné vážně jde.TOMHAJ píše:jo jo diky...-) jinak copak ta barva kostovala?? nejaka znacka,typ? -)
Jardo beru,ale zase ta stříbrná ke stříbrné?já tam chtěl tu zelenou,aby to vyniklo,ta stříbrná by se asi ztrácela v těch hlinikáčích,no nevímJardaB píše:Nechci se vám do toho nějak plést, ale viděl jsem na hodně autech brzdiče stříbrné. Tahle barva brzdičů vypadá ze všech nejlépe a hodí se ke každé barvě kastle, nejenom k té Tvé stříbrné.
Právě, že s ALU koly to vypadá úplně bombasticky.pepca píše:Jardo beru,ale zase ta stříbrná ke stříbrné?já tam chtěl tu zelenou,aby to vyniklo,ta stříbrná by se asi ztrácela v těch hlinikáčích,no nevím
Stříbrná je elegantní barva, to si pamatuj, ta vypadá dobře na všem.
To je stejný jako s jídlem. Na kuřecím steaku zapečeným se sýrem a šunkou také není co zkazit
Jarda B
Astra G 1.8
Astra G 1.8
Já koupil sprej v Baumaxu (je na obrázku) za 230-250Kč.Dával jsem na každý brzdič dvě vrstvy.Vzadu mám bubny a vrstvy tam jsou tři.Ve spreji ještě zůstalo na opravy,ale v mém případě nebylo co opravovat...Takže si myslím,že s jedním se to dá zvládnout i když máš vzadu kotouče...
Ps:Ke stříbrné bych volil žlutou
Ps:Ke stříbrné bych volil žlutou
tak jsem nalezl dvě fotky,kde je trochu vidět ty zelené třmeny,je ale po dešti,jsou špinavé,tak tedy,Hradecký srázek foto,strana dvě,téměř dole jsou fotky od LUKYHO,první řada,focené z boku,já si ty fotky stáhnul,jdou přiblížit,je to vidět.TOMHAJ píše:no,mate pravdu oba...jen se mi to nechce sundavat,zkusim se poohlednout po nejake na stetec.Jinak ta stribrna muze byt dobra a hlavne,ji mam. Pak reknu,dekuju
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorsi je zluta, to je tuzing jako prase !!!!
dal bych stribrnou, osobne mam tmave zeleny auto a mam bubny cerny, pak skoro nejsou videt a nesviti to jak zluta nebo modra
dal bych stribrnou, osobne mam tmave zeleny auto a mam bubny cerny, pak skoro nejsou videt a nesviti to jak zluta nebo modra
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet