Tak kolik je nas tady s automatem?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
caravan 1,8l 85Kw CDX
Zdravím všechny automatické Astry, jejich majitele a řidiče. Měníte v převodovce olej? Nebo vám taky v servisu řekli, že v Astrě je doživotní náplň, jako mně? Dík za odpověď a spoustu šťastných kilometrů!
ja mam sice manual ale mal som niekedy sieru 2,0 benzin v automate. to boli moje zaciatky a na automate som vyrastal. astru ked som kupoval automat som v diesli nevedel u nas vtedy zohnat. teraz nam domov pribudol jeden krasny tatos BMW 740D. a pri jazde s nim sa clovek citi ako kral ked nemusi behat s pakou. a to je uz riadna raketa...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: caravan 1,8l 85Kw CDX
No dozivotni uvadeji ale prej to je tak na 100t km, zatim nemenim, ale kontrolujuianik píše:Zdravím všechny automatické Astry, jejich majitele a řidiče. Měníte v převodovce olej? Nebo vám taky v servisu řekli, že v Astrě je doživotní náplň, jako mně? Dík za odpověď a spoustu šťastných kilometrů!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to milosh
dík za odpověď. Mám 168 000 km celkem, z toho já pouze 15 000 km a z italský servisky toho moc nevyčtu, budu teda kontrolovat kvalitu a popř. dolejvat po rysku . Jinak bych se chtěl pochlubit se spotřebou, kterou mám 7,25-7.5l/100 km . Musím ale přiznat, že jezdím většinou sám a taky obvykle uzavírám kolonu za sebou jedoucích vozidel. Tak zdar
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ianiku, hod si do podpisu typ motoru takto kdybys mel treba diesela tak spotreba neni moc oslniva
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet