Nevím kam tento problém zařadit, tak to píšu sem. Stěrače se mi nechtějí vrátit do původní polohy, zůstanou viset asi tak 1 cm nad normalem. Nevíte někdo jak stěrače donutit k vracení k normálu?:-) Jinak fungují v pohodě
Budu muset casem vymenit originalni sterace a premyslim co koupit, jestli jit znovu do originalu, nebo poridit nejake znackove treba Valeo, Bosch. Co doporucite?
Marky píše:Budu muset casem vymenit originalni sterace a premyslim co koupit, jestli jit znovu do originalu, nebo poridit nejake znackove treba Valeo, Bosch. Co doporucite?
a kdo myslíš že vyrábí originály? myslíš že tam dávaj nějaký "neznačkový", originál se dávaj BOSCH!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:a kdo myslíš že vyrábí originály? myslíš že tam dávaj nějaký "neznačkový", originál se dávaj BOSCH!
Ja jsem sterace moc nestudoval a jedine ceho jsem si vsimnul bylo na raminku vyrazene GM. S neznackovyma mam spatnou zkusenost, a vim, ze v pripade steracu se mi nevyplati setrit. Na eFku jsem pouzival Valeo, ale kdyz rikas, ze origos je Bosch, tak bych sel asi do nej. A kdyz jsem u tech steracu neexistuji nejake trysky, ktere by nedelali ten proud ale spise neco jako "mlhu"?
zdar,ted jsem juknul,ze prodavaj ve sleve bezraminkove sterace-maj je auto vyssi stred. tridy,jsou super,jen by me zajimalo,jestli tyto "levne" uz nekdo z vas ma....jso za 250Kc -)