Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008
- Princ William
no to jste si nejak spatne vylozili. myslel jsem Plazu (tj. v Plzni nakupni centrum jako je treba Tesco) ale jinak s tou nedeli to v Praze nejspis pada nebot se budfe slavit u nas uz od soboty a bude to hodne veliky......zainteresovani vedi......mejte se vsichny fajn.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
- Princ William
Jo pokec dobrej,bezva srazek jen to hodinovy zpozdeni a kosaaa
Lampa byla mazec,jen jsem si pak rikal ze jeste ze se neco takovyho nestalo jak jezdily tesne kolem nas nez jsi prijel to nebylo zrovna moc prijemny
Musime to nekdy zase zopaknout a zkusit domluvit neco vedsiho ale to asi u nas nepujde
Lampa byla mazec,jen jsem si pak rikal ze jeste ze se neco takovyho nestalo jak jezdily tesne kolem nas nez jsi prijel to nebylo zrovna moc prijemny
Musime to nekdy zase zopaknout a zkusit domluvit neco vedsiho ale to asi u nas nepujde
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Princ William
i ty jeden rejpale ale to bych taky rad aby u nas bylo neco vetsiho ale nevim nevim je nas tu ze ZC dost ale je problem se sejit.....vzdyt to znas.....ja uz jsme to celkem zavrhnul i kdyz mi to velice mrzi ale ja si jezdim zpravit na srazy zde poradane klubem nebo do rajchu (tam je zase lepsi podivana) ale u nas to ma zase super zabavu a hlavne tam jezdim kvuli lidem na super pokec........ ale jinak se v lete klidne domluvime a muzeme vyrazit k nasim sousedum jak jsme o tom mluvili......ale jeste nevim presne terminy.....musim to vic sledovat ale i tak doufam ze te vytahnu do tech letnan na ktere se velice tesim (i kdyz jeste nevim jak to bude s Milovicema.....no snad to klapne a uz budu na obouch srazech v novem )Honzza píše:Jo pokec dobrej,bezva srazek jen to hodinovy zpozdeni a kosaaa
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak to by bylo super,kdybys nebyl tak narocnej tak novy uz mas
Jak rikas s tema srazama je to u nas na houby ale co se da delat,ja jsem se chtel do Milovic a nejaky ty srazy podivat min. rok ale jak sam vis pak uz to neslo nikam,takze letos bych si to vsechno rad vynahradil a nacerpal nejakou inspiraci Uz jsme neco resily i s Flickem co se tyce srazu. Pak se muzem domluvit a nekam vyrazit alespon ve trech
Jak rikas s tema srazama je to u nas na houby ale co se da delat,ja jsem se chtel do Milovic a nejaky ty srazy podivat min. rok ale jak sam vis pak uz to neslo nikam,takze letos bych si to vsechno rad vynahradil a nacerpal nejakou inspiraci Uz jsme neco resily i s Flickem co se tyce srazu. Pak se muzem domluvit a nekam vyrazit alespon ve trech
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
- Princ William
keine Problem budu se tesit prece jenom jsme skoro vsichni stejna vekova skupina tak to je jeste lepsi..... v kazdem pripade staci se jen domluvit no vono ted mi jeste hloda dalsi moznost ale tu nebudu ted prozrazovat ale to se musi jeste drobet pritlacitHonzza píše:Tak to by bylo super,kdybys nebyl tak narocnej tak novy uz mas
- Princ William
tak hele uz sumiruji nejak predbezne sezonu 2008 v bavorsku.....vypada to na dva srazy v kvetnu a jeden v cervnu (zrovna kdy se kona opava) vsechny jsou kousek za carou.....pak jsou dalsi ale to je zase vo kousek dal......zatim to vsechno nabiha tak se to bude jeste upravovat a pridavat....v kazdem pripade nahodim neco uz pristi tyden aby bylo z ceho cerpat a pak se zacneme nejak domlouvat......mej te se
- Princ William
- Princ William
- Princ William
to už jako teď já bych mohl až v tejdnu od 14.7. no a jelikož tam budeme asi jen my 3 tak pokud budete mít čas můžeme se sejít i v tejdnu a nemusíme čekat na víkend......Honzza píše:Jak jste na tom s casem tendle tyden? Patek vecer nebo sobota odpoledne? V patek bych moh od 17h a v sobotu kdykoliv... Pristi tyden moc casu mit nebudu