Dodatečná montaz El. stahovani oken help!!!!

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Ivorty
Kontaktovat uživatele:

Dodatečná montaz El. stahovani oken help!!!!

Příspěvek od Ivorty » 30 čer 2008, 17:25

cau. mám dotaz nasi maji astru G RV 2005 jsou setrilci a nechteli EL Okna ale najednou by je chteli. v Oplu nam rekli ze by to prislo na 13 tis jedny dvere a originalni sady na dodatecne montovani nejsou. ale znamej mechanik nam rekl ze u sadu sezene za 8 tis ale ze muze sehnat jen pro vozy do roku 2004.
tak a muj dotaz zni jsou dvere z RV 2004 stejne jak na 2005:??, myslim tim tak aby mi tam drzeli vsechny drzaky atd ??? a aby mi tam ta sada vlezla???
jsem auto elektrikar takze o montaz se bez problemu postaram jen aby to nasi nekupili a pak dvere byli jine. ja mam astricku RV 2004 ale rozdelavat si ji nechci nemam moc dobre zkusenosti s tim kdyz se neco rozdelava a zase sklada porad dokola kord u plastu. predem dik za odpovedi.

PS: podle me karoserie je stejna a meni se jen motorova cas a dalsi dily ale dvere by meli byt identicke.
Opel astra 1.6 16V R.V 2003,Klima, Okna Na DO, radio VDO Dayton 2304 Mp3. životní láska:)

HZS ČD JPO Přerov: "Chodíme tam, odkud jiní utíkají"

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 30 čer 2008, 17:39

je to stejný, ale osobně bych si rači sehnal origo motůrky na vrakáči, dělal sem to na vanovi a tam mě vyšly obě el. stahovačky 1500, tlačítka řidič a spolujezdec 500 obě a čalounění bez díry na kličku 500/kus, el. svazek ve dveřích sem dostal ke stahovačkám... to znamená že je to levnější a je to origo takže všechno sedí a nemusíš nic upravovat...

Ivorty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivorty » 30 čer 2008, 17:50

Vojta píše:je to stejný, ale osobně bych si rači sehnal origo motůrky na vrakáči, dělal sem to na vanovi a tam mě vyšly obě el. stahovačky 1500, tlačítka řidič a spolujezdec 500 obě a čalounění bez díry na kličku 500/kus, el. svazek ve dveřích sem dostal ke stahovačkám... to znamená že je to levnější a je to origo takže všechno sedí a nemusíš nic upravovat...
takze sehnat jen el stahovacky s motorkem vypinace a kabelaz.
zadna RJ tam neni???? calouneni je detail to bych nechal jen zaslepil dirku jeste me napadlo jestli tam nebudu mit nahodu El instalaci uz pripravenou?? to bych kdyztak mrknul.
Opel astra 1.6 16V R.V 2003,Klima, Okna Na DO, radio VDO Dayton 2304 Mp3. životní láska:)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 30 čer 2008, 18:08

eletrika ve dveřích asi připravená nebude, v autě jo (nebo teda já ji připravenou měl), žádnou jednotku kterou bys v autě neměl to nemá
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 30 čer 2008, 18:19

Některé tu elektriku mají i ve dveřích. Možná tam bude. Poznáš když sundáš tapec, konektor s šesti piny k motoru uvidíš dole ve dveřích. Pokud není koupíš za pár kaček. Jinak v autě to natahané je až do futer, dokonce ja sem tam měl i pojistky nastrkané. (sou asi s něčím společné). Není to nic složitého to přeházet..
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Ivorty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivorty » 30 čer 2008, 18:31

ted sjem to mel dole tak el. tam neni zitra zavolam na vrakac jestli to maji a prehazu tu na tapic kaslu diry vyrezu a diru zaslepim nebo uvidim pokud budou mit hezkej tapic za rozumnou cenu tak ho vezmu. tak hosi diky za radu.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 30 čer 2008, 21:31

Jinak díru do madla pro spínač jde udělat jen u spolujezdce, u řidiče je madlo úzké a nevleze tam dvojspínač, tak si ho hned kup. jak tam budeš, nebo obě.:wink:
Jinak já jsem zaslepil ty díry v tapecu takovým kolečkem s nápisem Opel motorsport v hliníkové barvě. Vypadá to docela jako by to tam patřilo... fotku asi nemám..

EDIT: Mám, ale jen takto z boku... http://img225.imageshack.us/my.php?imag ... 230xo6.jpg
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět