Co se stalo s Astra4ever.cz ????
- Reklama
-
Kto to mohol byt ?
Minule som videl v malom mestecku na Morave zaparkovanu ciernu Astru G, ktora mala vzadu na okne reklamu tychto stranok, t.j. www.astra-g.cz. Kto to mohol byt ?milosh píše:Jak rikam, treba se to jeste nekdy objevi, ale treba taky ne, Vojta to tady cte a neni schopny k tomu neco napsat, coz je smutne. NAvodu tam mel dost, ale to neznamena ze se nemuzou objevit i tady, byt od jineho astry znaleho cloveka. A ze takovych lidi tady par je
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kto to mohol byt ?
cernou nemam ale na morave jsem pred tydnem byl, kdepak to bylo? sice to patri do jineho tematu ale Vojta se nevyjadri tak "mu" tady aspon udelame jeho oblibene OTTakmerstarec píše:Minule som videl v malom mestecku na Morave zaparkovanu ciernu Astru G, ktora mala vzadu na okne reklamu tychto stranok, t.j. www.astra-g.cz. Kto to mohol byt ?milosh píše:Jak rikam, treba se to jeste nekdy objevi, ale treba taky ne, Vojta to tady cte a neni schopny k tomu neco napsat, coz je smutne. NAvodu tam mel dost, ale to neznamena ze se nemuzou objevit i tady, byt od jineho astry znaleho cloveka. A ze takovych lidi tady par je
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nedá mi zareagovať na všetky príspevky a tým vlastne na adresu "VOJTY", ešte mu to asi nedošlo. Po toľkých výzvach a dopytoch po jeho osobe nech sa nehnevá, ale už mohol nejakým spôsobom zareagovať alebo sa v tom vyžíva. Nie je to trochu sebecké odstaviť web, ktorý bol vytvorený za určitým účelom a z ktorého čerpalo "X" užívateľov?
Nechápte to ako kritiku, iba hodnotím postoj jedného z nás . . . . . .
Nechápte to ako kritiku, iba hodnotím postoj jedného z nás . . . . . .
Já bych to raději už neřešil... Pomlouvat Vojtu nebudu, stejně tak bych to udělal kdyby se to týkalo někoho jiného. Sice je škoda těch návodů, ale hold se nedá nic dělat. Měl jsem všechny návody v kompu, ale omylem jsem je smazal, když jsem si v něm dělal pořádek No a než jsem se stihnul vrhnout na znovu stažení, tak astra4ever.cz byl ukončen
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tu nejde o ohováranie osoby konkrétne VOJTU myslím, že to by si ani jeden z nás účastníkov fóra nedovolil už len z dôvodu príspevkového prístupu dotyčného pokiaľ ešte touto formou s nami všetkými komunikoval. HOLD - je to jeho rozhodnutie avšak zastávam názor, že nie celkom správne, ale pokiaľ sa sám k veci nevyjadrí budú rôznorodé názory.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo, Vojto dekujem
Je dobre mit ty nejlepsi navody na nejlepsim astra g webu v evrope
Je dobre mit ty nejlepsi navody na nejlepsim astra g webu v evrope
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty uz mas po vid?manli2 píše:si ho třeba pohoň
No tohle vlákno už je stejně řekl bych že zbytečné... Vojta se asi očividně rozhodnul dát na toto forum návody, co měl na astra4ever a proč astra4ever zkončilo, to už zůstane v hvězdách
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojto: Na Tvém rozcestí je nová Astra - krásná s krásnýma kolama vkus je vkus.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."