No Yanek, snad příště se ve sestřihu najdeš a tvá Astra taky
jinak jak dned dorazim domu, ihned jdu stahnout a mrknout na to, ale urcite to bude pecka, už to prvni bylo super.
No snad brzy začnu pracovat na vydání DVD o všech Astra srazech ostrava, jako malou kroniku. Počkám si až se zde objeví všechny fotografie a videa a pak pomalu začnu na tom pracovat ať do záři je to hotové
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Opravdu bomba Přidám se a znova gratuluju ke 100% videu od Frydexe
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Docela Frydexe obdivuji, že si s tímto umí takto vyhrát To se dneska cení
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Video Studio 9 SE DVD... docela dobrý prográmek a není ani náročný na paměť a podobně. Před tím jsem měl Pinnacle Studio 10, ale to je na paměť a procesor docela maras a docela se mi to sekalo a někdy se to ani neuložilo a spadnul systém. To jsem byl dost nasraný Ale program Je to dobrý se skvělými možnostmi. Ten co mám teď není tak promakaný, ale vidíš co se s ním dá dělat... když je chuť a čas..
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přesně hlavně když je chuť a čas... To a samé je u mě, když si dělám tapey na plochu ( viz. v clubcars ) Když je nálada, tak se s tím piplám v malování jako vždy a když není nálada, tak mám kolikrát sto chutí většinu smáznout, protože jim furt něco chybí a jsem línej se učit v nějakém prográmku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!