Víčko nádrže...
-
Víčko nádrže...
Prosím o pomoc, podařilo se mi dneska nechat na křižovatce u benzínky víčko nádrže, ano tipujete správně dala jsem ho nahoru a odjela, dítko protivné na večer, hlad, stres... znáte to
Vzpomněla jsem si po pár metrech, no ale snad jediné projíždějící auto ho přejelo, na šrot...
A teď dotaz, co s tím? Dá se to někde koupit a kolik to asi stojí?
A můžu bez toho jezdit?
A prosím nepište mi, že na to je to prohloubení v tom otvírání, to vím, vždycky to tam dávám ale teď zrovna ne
Vzpomněla jsem si po pár metrech, no ale snad jediné projíždějící auto ho přejelo, na šrot...
A teď dotaz, co s tím? Dá se to někde koupit a kolik to asi stojí?
A můžu bez toho jezdit?
A prosím nepište mi, že na to je to prohloubení v tom otvírání, to vím, vždycky to tam dávám ale teď zrovna ne
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem to chtel napsat Myslim ze u opla ho koupis a do 3 stovek se snad vejdes. ALe urco ti to nekdo napise presne vcetne katalogoveho cisla
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mas astru G doufam Melo by pasovat i vicko z octavie, cena asi ty 3 kila jak jsem to procetl zde - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=903
Ale treba nekdo ma nahradni clenu z Ostravy a okoli je zde dost
Ale treba nekdo ma nahradni clenu z Ostravy a okoli je zde dost
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Jezdit s tím můžeš, je tam taková klapka, a navíc i přepadová hadička...nesmíš moc řezat zatáčky:) lepší je to samozřejmě s víčkem... Zajeď do prvního Opla a kup. Nebo na Vrakáč. (Autodemont u FM nebo Stuchla ve Sviadnově)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
To je věc názoru. Já zas raději Novotného než Adop...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jo kazdy ma jine zkusenosti Adop vs. Novotny, ja jsem mluvil o prodeji nahr. dílů, servis nevím(ten mi dělá good mechanik v mariánkách ale naštěstí ho často nepotřebuju) ale ty servis nepotřebuješ . Ten závit nevím jestli bude stejný, ale co se týče ceny tak mžná se to bude dát sehnat jinde než v Oplu levněji, ale to objíždění a shánění to stejně nakonec dostane na stejnou cenu ve finále
-