Skončenie výroby Astry Classic II
Skončenie výroby Astry Classic II
Vie niekto dokedy sa bude ešte naša Astra vyrábať ? Samozrejme je možníé napísať, že dokedy bude záujem ale má niekto nejaké presnejšie informácie od výrobcu ?
Astra II
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Meli by ji prestat vyrabet aby mohl nastoupit novy model a hacko bylo levnejsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Nebude se přesouvat, ale jednalo se o odkoupení licence na vzhled automobilu, zájem měla automobilka Zastava v Srbsku ale jak to dopadlo to už nikde snad nenapsaliHonz@ píše:Já slyšel, že snad příští nebo přespříští rok se má výroba přesunout do států bývalé Jugoslávie.
Ale co je na tom pravdy ... ?
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Vždy ma upútavali a samo že i upútavajú pekné ženské zadky, i samotná Astra G ma upútala peknou zadnou časťou (čo bola jedna z variánt môjho rozhodnutia sa v minulosti o kúpu G-čka). Dovolím si tvrdiť, že čo sa hatchbackov týka tak Opel Astra G aspôň u mňa doteraz nenašiel konkurenciu (môj osobný pohľad) a bude škoda ak tento model skončí svoju dlhú a úspešnú cestu, bolo by fajn ako bolo v predošlom príspevku uvedené, keby sa započalo s výrobou Clasicc III.
Zadok nieje práve silnou stránkou G-čka - podľa mňa , ale je pekný z boku, zpredu a aj zadok ujde. V čase kúpy som rozmýšľal aj nad novým Accentom, ale nakoniec vyhrala staršia, ale konzervatívnejšia Astra G. Ten Hyundai bol veľmi ázijský.
Možno by som ešte bral aj na Citroen C4, ale tam sa mi nepáčil hlavne interiér a v tej dobe bol drahší. V Astre je to klasika - anológové prehľadné budíky pred vodičom...
A ešte také prirovnanie: Keď sa Astra postaví k Octávii 1, tak mi Octávia pripadá ako také neforemné auto bez zvláštneho dizajnu...
Možno by som ešte bral aj na Citroen C4, ale tam sa mi nepáčil hlavne interiér a v tej dobe bol drahší. V Astre je to klasika - anológové prehľadné budíky pred vodičom...
A ešte také prirovnanie: Keď sa Astra postaví k Octávii 1, tak mi Octávia pripadá ako také neforemné auto bez zvláštneho dizajnu...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
..tak to sa priklanam k nazoru, mne sa astra G pacila hned ako prisla na trh, nie je co vytknut ani menit na nej, a interier je takisto prehladny a krasny, nie ako francuzke alebo americke typu ford - proste hnus, maju sa co ucit od nemcov. inak Seat Leon sa mi tiez paci predchadzajuca generacia, zadna partia je fakt dokonala, ale nova generacia je o nicom ( napokon sa to opakuje ako u vsetkych znaciek, co malo velky uspech a ohlas u spotrebitelov tak v novsej genercii poseru )
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima