souhlasím s tebou HiiiihiiiiSlag píše:...ale není ani nejlepší... Dalo by se říct video o ničem...Frydex píše:Video jsem zkouknul.. není zlé.
Mega akce Opel Astra/Zafira srazy - Ostrava 2008
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
vobu ? co to je ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Asi na tom něco bude Nejlepší na konecGallo píše:Ale že tam jsi pěkně v záběru. Vždycky se říkalo, nejlepší nakonec, ale nějak tomu přestávám věřit, geeečkařu...híííííí a hafo híííííííííííííídajin píše:souhlasím s tebou HiiiihiiiiSlag píše: ...ale není ani nejlepší... Dalo by se říct video o ničem...
Jen jsem čekal až si toho všimneš a konečně si rypneš . Pane Lorenc
Spousta híííííííííííí
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo ták... to mi nedocvaklo hnedka.. to už je to nejmenší...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě tady to dám...
Tak nedočkavci, máte ho tady, Video ze srazu v Kajlovci 2008
Video by mohlo být možná i lepší, delší a tak.. ale času málo a furt mi někdo píše kdy to bude, tak jsem to spíchnul horkou jehlou, ale není to zléé
Velikost: 118Mb, něco přes tři minuty - dal jsem to na freehosting, takže stahujte....
ODKAZ: http://www.opelastra.tym.cz/
Tak nedočkavci, máte ho tady, Video ze srazu v Kajlovci 2008
Video by mohlo být možná i lepší, delší a tak.. ale času málo a furt mi někdo píše kdy to bude, tak jsem to spíchnul horkou jehlou, ale není to zléé
Velikost: 118Mb, něco přes tři minuty - dal jsem to na freehosting, takže stahujte....
ODKAZ: http://www.opelastra.tym.cz/
Moje Astrina 1,7DTi
- green
- Kontaktovat uživatele:
Čus, hííííí,
dobrá práce, gut video, (hafo smajlíků)....
Frydex for prezident
dobrá práce, gut video, (hafo smajlíků)....
Frydex for prezident
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
...
Video je dobrý jak sviň... BlikBag se snažil
O čem tam ten Def tak vášnivě vypráví?
O čem tam ten Def tak vášnivě vypráví?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Frydex klobuk dole...Video perfektne..Pridavam sa k tym co sa na defendrovi nasmiali...Def ide ti to vysvetlovanie:D Je to super, pekna pamiatka na super zraz..
Ak mate este niekto nejake videa tak poslite rad ich kuknem ja a myslim ze aj ostatny..Ja budem mat asi koncom tohoto tyzdna to co sme tocili mi tak potom niekto poradi ako to sem dostat..Cus
Ak mate este niekto nejake videa tak poslite rad ich kuknem ja a myslim ze aj ostatny..Ja budem mat asi koncom tohoto tyzdna to co sme tocili mi tak potom niekto poradi ako to sem dostat..Cus
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni