Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
jojo me zase dneska trapil mitr v praci kdyz jsem si mel brat zalohu a on mi rekl ok a ucetni me poslal tzv. do ř.t´. tak jsem se nas..l tak jsem si nezajezdil
kdyz potreboval tak jsem i poskole makal do 10 vecer a toto je nejaka ucta k brydosovy? no nic alespon vyplata bude o nejaky ten tisic vetsi
kdyz potreboval tak jsem i poskole makal do 10 vecer a toto je nejaka ucta k brydosovy? no nic alespon vyplata bude o nejaky ten tisic vetsi
kdo vi jestli .......
-
- Kontaktovat uživatele:
neco se ti snad nelibiii???M&R píše:Na ovečku pozor, to by jsi měl fšecko červenýJardaB píše:Já dneska tempomat a loketku (spoilercentrum). Je černá látková. Nejraději bych modrou látkovou nebo černou kůži, ale na výměnu už je pozdě. Nejspíš bude třeba nějakej čalouník /-ce. Co Ovečko ???
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
tak vás všecky srdečně zdravím,musím navázat na tu červenou,nevím kdo v ní našel zalíbení nevíte o koho jde né to je nám jasný,no nic,byl jsem si dneska lidičky nechat obšít volantík pravou kůží,volant jsem měl sice dobrý,ale ta kůže je vážně superová,vřele doporučuji,perfektně obšité,vyhlazené,žádná chyba,a ted k té červené,měl i červenou kůži,červenouuuuuuu,ovečko,jinak škoda,že jste z daleka,ten človíček který to dělá jako melouch po práci,to zvládá za dvě hodinky,cena 500 kc,těch volantů již dělal nespočet,jinak je to profík,dělá v nejmenované firmě,kde šijí řadičky,madla,ručních brzd,a jiné,to pro klid,né vážně hodně perfektní práce,hlavně to držení volantu,mnamkovní,jo a neubližovat Ovečce,má ráda červenou,no
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
No copak jsme dnes dělali, kdo to ví? No byli jsme přece na srazu v Hradci Králové. Sjelo se nás tam 11 ASTER a s Pepčou přijel i Jarda! Bylo to prima setkání, okoukli jsme auta jeden druhýmu, pokecali atd. Škoda že nás nebylo více. Ale i tak to bylo fajn. Kluci, dejte někdo vědět, komu mám poslat fota pro vložení do fóra. Jaksi to stále neumím. Tak zase někdy na viděnou. P.S. stejně ale máme prima auta, žéééé?
musím sohlasit se Zdenkem,i na menší počet vozítek,to bylo velmi příjemné setkání,suprový lidičky,a krásná auta,určitě stálo za to,přijet,jinak obdivuji že na sraz dorazila i astrulka ze slovenska,Zdeněk Lbc píše:No copak jsme dnes dělali, kdo to ví? No byli jsme přece na srazu v Hradci Králové. Sjelo se nás tam 11 ASTER a s Pepčou přijel i Jarda! Bylo to prima setkání, okoukli jsme auta jeden druhýmu, pokecali atd. Škoda že nás nebylo více. Ale i tak to bylo fajn. Kluci, dejte někdo vědět, komu mám poslat fota pro vložení do fóra. Jaksi to stále neumím. Tak zase někdy na viděnou. P.S. stejně ale máme prima auta, žéééé?
no dneska těch magorů perlilo přeci víc,to se nedá komentovat,to co jsme několikrát zažili cestou na Hradec ůplně stačilo,já mohl přijít o levý bok,předek,normální hovada.Caklik píše:Setkani bylo prijemne, az na leknutí, kdy me na spojnici Motorest - Jicin malem setrelil nejaky dobrodruh ve Focusu v protismeru... Jel tak 60% v mem pruhu.
-
- Kontaktovat uživatele: