Vojta udela web o HAcku a jiste tam budou i navody z G fora...
ja bych jeste nebrecel
(kazdy clovek je postradatelny...)
AMEN !!!!
Vojta udela web o HAcku a jiste tam budou i navody z G fora...
ja bych jeste nebrecel
Ale nie vtedy, ked je zivy a zdravy.milosh píše:Vojta udela web o HAcku a jiste tam budou i navody z G fora...
ja bych jeste nebrecel
Nojo vidíš to mě nedošlo... Na jeho stránkách byl návod co všechno je potřeba koupit pro nové prahy ( přesně kolik KS šteftů atd ) a já už nevím kolik čeho byloFrydex píše:Mě třeba sere ta věc, že sem tam dal docela podrobný návod, jak předělat ovládání na volantu pro jiné rádio a on to prostě poslal do kytek... byly tam různé schámata a tak a ja to nemám zalohované, byly to odkazy na web. Ja to udělané mám.. ale pro jiné lidi to bylo třeba super.
Mohl jsi to dat sem, tento web koncit nebude minimalne par let...Frydex píše:Mě třeba sere ta věc, že sem tam dal docela podrobný návod, jak předělat ovládání na volantu pro jiné rádio a on to prostě poslal do kytek... byly tam různé schámata a tak a ja to nemám zalohované, byly to odkazy na web. Ja to udělané mám.. ale pro jiné lidi to bylo třeba super.
No to jsem čekal. Jenže když s někým někde něco řešíš, tak si s ním nebudeš psát přes dva weby, to je logické. Každopádně z tohoto fora na Vojtovo, bylo nespočet odkazů, které jsou v trapu... To mi připomíná, jak jsem před dvěmi lety přišel o harddisk...milosh píše:Mohl jsi to dat sem, tento web koncit nebude minimalne par let...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |