Salámovo Coupe Bertone Z22SE
Salámovo Coupe Bertone Z22SE
Tak..po dlouhém hledání, váhání a všeho možného jsem koupil tohoto krasavce
2.2 16V (108kw), v provozu od 2001, dovoz Francie. Tacho 84tis. (zdá se, že by to mohlo sedět, ale jistotu nemám)
Výbava: snížený sportovní podvozek KONI, přední brzdy Brembo (vrtané kotouče, brzdiče i destičky)
potom klasika..černá kůže, vyhřívané sedadla, klima, tempomat, pal.pc atd. atp.
2.2 16V (108kw), v provozu od 2001, dovoz Francie. Tacho 84tis. (zdá se, že by to mohlo sedět, ale jistotu nemám)
Výbava: snížený sportovní podvozek KONI, přední brzdy Brembo (vrtané kotouče, brzdiče i destičky)
potom klasika..černá kůže, vyhřívané sedadla, klima, tempomat, pal.pc atd. atp.
Naposledy upravil(a) Salám dne 25 kvě 2009, 18:12, celkem upraveno 2 x.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Reklama
Tak to se nedá s 1.6 srovnat. 1.6 je do cca 3 tisíc mrtvá..toto docela jede zátah od cca 1600 otáček bych srovnal s 1.9 TDI v těch samých otáčkách..a nad 4 tisíce otáček to je super.
Velmi ochotně a lehce se to vytáčí
Velmi ochotně a lehce se to vytáčí
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
No turbo jsem zamít, páč tam je vyšší spotřeba a to už by na mě bylo moc..nehledě na to, že bych se v tom asi brzo vysekal
S tím řetězem-řetěz vůbec nechrastí ani nepíská a motor jede hezky hladce. Ale řeknu teda mechanikovi ať na to mrkne
S tím řetězem-řetěz vůbec nechrastí ani nepíská a motor jede hezky hladce. Ale řeknu teda mechanikovi ať na to mrkne
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Díky Jsem rád, že se nelíbí jenom mi
Kola větší časem budou, ale teď nemám ani na rohlíky..musím něco naspořit První věc co budu kupovat jsou zatmavené zadní světla co se dávaly na coupe od r.2003 páč ty origo jsou nic moc.
Kola větší časem budou, ale teď nemám ani na rohlíky..musím něco naspořit První věc co budu kupovat jsou zatmavené zadní světla co se dávaly na coupe od r.2003 páč ty origo jsou nic moc.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
to Zigi: Žádná pěkná 1.8 v dosahu nebyla (samé stříbrné) tak jsem se prostě naštval a vzal jsem toto a jsem rád
Samothe: jo je to ona
Samothe: jo je to ona
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE