Zdravím vás
Nastal mi malinky problem s elektrikou - zpočatku se to projevilo nefunkčnosti zadního stěrače, tak jsem zkusil vyměnit rele na stěrač -> stěrač se rozběhl, rano přijdu k autu a stěrač zase nejel, ale asi po pul hoďce jizdy se rozjel. Odpoledne přijdu k autu a ne že nejde stěrač ale nejde mi ani el. do přepinaču ve předních veřích na el. okna a zrcatka - nesetkali jste se s něčím podobným. Díky za každou radu díval jsem se na relatka a pojistky a všechny zatím vypadají jako OK.
Pomoc: Problém s elektrikou
Pomoc: Problém s elektrikou
Naposledy upravil(a) Melodi dne 21 čer 2008, 12:08, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Tak jsem proměřil toho celkem fest jen bych se chtěl zeptat jestli náhodou nevíte jak je zapojena ta pruchodka do od karoseriie do předních dveří který pin čemu patří, a náhodou ještě k čemu patří který pin v te zelené velké svorkovnici ktrerá je schovana vedle pačky na otevření kapoty - taková zelená se spousty kabelama ?
Na toto jsem jednou doplatil ... Kontroloval jsem pojistky, zda tam nějaká nechybý a ejhle. Chyběla tam pojistka na el. stahování zadních oken ( já mám pouze přední ), tak jsem si řekl, že to neuškodí tu pojistku doplnit No a druhý den jsem sotva nastartoval, se jaksi přes noc skoro totálně vyšťavila baterie
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!