Mega akce Opel Astra/Zafira srazy - Ostrava 2008

Opel srazy i jiné
Zamčeno

Zůčastníte se 4. Mega srazu 13.září v Ostravě?

ano
19
53%
ne
17
47%

Celkem hlasů: 36

muna

Příspěvek od muna » 15 čer 2008, 21:05

Capone píše:Taky je to moje 1 velký výhra :D :D :D
No jo si to někdo umí tipnout co :wink: to jen já jsem ostrouhal :D
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger

https://www.astra-g.cz/galerie/muna/

Reklama

Capone

Příspěvek od Capone » 15 čer 2008, 21:06

karel440 píše: neškádlíš jen Luboše :twisted: :twisted: :twisted:
Jak jsem již říkal,náhodný tip=jasná výhra :D :D
Muna:opravdu jsem sám překvapen,já a něco vyhrát??? :cry: A ono se takle urodilo a k tomu jsem ještě vyhrál přední masku :wink: Byl to můj den :lol: Ale po pravdě,měl jsem velkej zálusk na Karlovou slivku :twisted: :twisted: :twisted:
Naposledy upravil(a) Capone dne 15 čer 2008, 21:12, celkem upraveno 2 x.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

muna

Příspěvek od muna » 15 čer 2008, 21:09

Capone píše: Jak jsem již říkal,náhodný tip=jasná výhra :D :D :D
jasně obzvláť v tvém případě :D :D :D Pozdravuj neteř :)
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger

karel440

Příspěvek od karel440 » 15 čer 2008, 21:09

Capone píše: Jak jsem již říkal,náhodný tip=jasná výhra :D :D :D
jenže ty jsi budeš z výhry pít a já pracovat :twisted:

muna

Příspěvek od muna » 15 čer 2008, 21:10

karel440 píše: jenže ty jsi budeš z výhry pít a já pracovat :twisted:

ty jsi ještě neleštil ? :) :)

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 15 čer 2008, 21:12

MUSITE TADY 10X CITOVAT STEJNEJ OBRAZEK???
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Capone

Příspěvek od Capone » 15 čer 2008, 21:16

Karle,to si piš,že se napiju a s radostí-až do dna a nééé na jen na dno :lol: :lol: :lol: Jsem moc zvědav na foto naleštěné Astřičky :shock: :D
p.s.jsem tam pak hodněkrát :oops: a je pak moooc stránek jakoby o ničem...tak to kluci upravte,nechte tam jen svoje psaní :wink:
pro Defa:tak to jsem si oddychnul :lol: Cesta opravdu byla super,za celou cestu nás předjelo cca 3 auta :twisted: Astřička šlape jak hodinky :wink: Pity s Martulou byli v poho,chvilku se kochali a chvilku hajali :D :D :D
Naposledy upravil(a) Capone dne 15 čer 2008, 21:26, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

Gallo

Příspěvek od Gallo » 15 čer 2008, 21:21

Brnoooooooooooooo......hafo híííííííííííííííííííííí.
Sraz paráda, co dodat. Jsem rád, že jsem se zůčastnil, poznal nepoznané a hlavně, že jsem neoslepl...hafo hííííííííííí.
Už se těším na srpen....Brnooo...hafo hííííííí

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 15 čer 2008, 21:33

Zatím jen jako předkrm: Obrázek
PS.: Pár lidiček chybí, třeba Roman ST1 s Terezkou, museli odjet do Havířova, asi si zarubat! :D

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 15 čer 2008, 21:57

Zdeněk Lbc píše:Zatím jen jako předkrm: Obrázek
PS.: Pár lidiček chybí, třeba Roman ST1 s Terezkou, museli odjet do Havířova, asi si zarubat! :D
Heh Slag tam stojí jak najatá ochranka 8) ..sakra v tom Brněěěěě sou vostrý hoši..a teď po přestěhování Caponeho tam maj i vostýho cmotra :wink:

sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive » 15 čer 2008, 22:13

hans píše:ta chatka u těch Moravaku byla jak opijove doupě kdo prošel kolem střízlivý už neodešel že jo karle :D :D :D
To si trafi l:D :D
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive » 15 čer 2008, 22:18

alpin.. píše:No co se stava a navic je pojistka kapoty ..ale i tak se omlouvam a jaka byla cesta..?? Jinak sraz byl supr a Radimovy patri velke diik za to jak to zaridil a tak. Jinak sranda byla a Sportive ...tesim se na dalsi sraz zatim :D :D
No pojistka kapoty je..ale pri tej 140tke co som dupal za schumakem ta pojistka nemusi vydrzat :D :D..ale to neva vsetko dobre dopadlo..Tak tomu ver ze sa aj ja tesim na dalsi zraz..Ale nebojte chlapi ja vas prekvapim a coskoro mi zacne byt za vami smutno tak sa vyberiem do ostravy :wink:
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 15 čer 2008, 22:22

Zdenek Lbc: Zdendo, bylo by dobré, kdyby si fotky zabalil do ZIPu a dal někam ke stažení, ať se to nemusí stahovat po jedné, je v tom pak guláš. V kompu se to pak i líp prohlíží. Dík. :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 15 čer 2008, 23:21

Zazipuju, dám na edisk a zkusím dát odkaz. Doufám, že se to povede?

HANYS

Příspěvek od HANYS » 15 čer 2008, 23:27

Zdravím všechny drahé lidičky ze srazu, se kterými jsem měl tu čest se setkat. Ani nevíte, kolik slz jsem musel v koutcích mých oček zamáčknout, když nějakých 30 astřiček vyhazovalo při výjezdu z "kempu" v sobotu levý blinkr a jediný musel dát tu škaredou šipku doprava :cry: :cry: :cry: Uháněl jsem od vás celou dobu s nohou na podlaze a bez papíru bych byl na každých sto metrech .Ale stejně jsem měl celou cestu do Ostravy chuť zatáhnout ručku a otočit to nazpátek, ale jsem člověk, který drží slovo a musel se zajet rozloučit s dobrým kamarádem. Na svatbě jsem to pro zmírnění mého žalu roztočil, protancoval střevíce a s ženichem a nevěstou to ve 3hoďky ráno zavřel.
Jinak nekonečné díky patří každému, který se jakkoliv podílel na tom, aby jsme se mohli sejít, dobře se bavit a prostě si to užít náš sraz!!! Opět se ukázalo, že super lidi jsou v celé naší "československé republice" a je úplně jedno, kde člověk bydlí!!! Zdravím mého bratra "Hanse"- doufám, že si nedostal k úhradě ten spálený plot, mou náhradní rodinu- Karla s jeho miláčkem a Munu(ps: mám nějaké kleště, že bych se za Váma stavil, jestli náhodou nejsou vaše :lol: :lol: :lol: ) Prosím, aby se zde ohlásil právoplatný majitel, abych mu je mohl nějak vrátit! Jinak se loučím a určitě se brzo aspoň s některými uvidím. Zase lítost, jelikož se dívám na společné foto spousty skvělých lidí, bohužel bez mé maličkosti!!!! Mějte se všichni hrozně fajn, dávejte na sebe na našich silnicích pozor a přeji Vám: Jen ty šťastné a bezpečné kilometry. Hanys. :wink:
Smíšek a nešika, sériovka-astra G, červ., 1,4 16V , 66kW, 1999.

Zamčeno