Zdravím všechny drahé lidičky ze srazu, se kterými jsem měl tu čest se setkat. Ani nevíte, kolik slz jsem musel v koutcích mých oček zamáčknout, když nějakých 30 astřiček vyhazovalo při výjezdu z "kempu" v sobotu levý blinkr a jediný musel dát tu škaredou šipku doprava
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Uháněl jsem od vás celou dobu s nohou na podlaze a bez papíru bych byl na každých sto metrech .Ale stejně jsem měl celou cestu do Ostravy chuť zatáhnout ručku a otočit to nazpátek, ale jsem člověk, který drží slovo a musel se zajet rozloučit s dobrým kamarádem. Na svatbě jsem to pro zmírnění mého žalu roztočil, protancoval střevíce a s ženichem a nevěstou to ve 3hoďky ráno zavřel.
Jinak nekonečné díky patří každému, který se jakkoliv podílel na tom, aby jsme se mohli sejít, dobře se bavit a prostě si to užít náš sraz!!! Opět se ukázalo, že super lidi jsou v celé naší "československé republice" a je úplně jedno, kde člověk bydlí!!! Zdravím mého bratra "Hanse"- doufám, že si nedostal k úhradě ten spálený plot, mou náhradní rodinu- Karla s jeho miláčkem a Munu(ps: mám nějaké kleště, že bych se za Váma stavil, jestli náhodou nejsou vaše
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
) Prosím, aby se zde ohlásil právoplatný majitel, abych mu je mohl nějak vrátit! Jinak se loučím a určitě se brzo aspoň s některými uvidím. Zase lítost, jelikož se dívám na společné foto spousty skvělých lidí, bohužel bez mé maličkosti!!!! Mějte se všichni hrozně fajn, dávejte na sebe na našich silnicích pozor a přeji Vám: Jen ty šťastné a bezpečné kilometry. Hanys.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Smíšek a nešika, sériovka-astra G, červ., 1,4 16V , 66kW, 1999.