Na vás se přece nedá ani zlobit chlapimuna píše:tak už se nezlob ale zkusím to dát na šťastných deset máš poslední šanciCapone píše:Já ti dám náhodný tip Tak si teda piš 10.17.25.32.36.40.42.49.50.60. A kurna,zda to klapně,snad na mě nezapomenete hihihihihihihihihihihihihimuna píše:JO CAPONE ten jakpot ve sportce bych využil nemáš nějaký náhodný tip hi hi hi hi
myslím,že pan suchánek si oddechnul a klobásy a stejky zůstanou pro další turnus
hans řekni Caponemu od ti dá tip
Mega akce Opel Astra/Zafira srazy - Ostrava 2008
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Po svatbě musí a ne už jen může ..jinak sem se už taky po odpočinku probudil a jsem tu pánové ...díky všem za příjemný víkend a za všechny možné masky co sem vyhrál či mi byly věnoványkarel440 píše:žádné věnování věnovat se ji můžeš až po svatběCapone píše:Ještě jsem zapoměl na jednu mou hlášku-HLAVNĚ Šlagovo auto,Vaux,kurna to ani neřeknu a přejmenoval jsem to na Baumax Astra G
Mé fotečky budou zítra,musím se taky věnovat ženě
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- Zdeněk Lbc
Zdravím všechny kamarády a přátele z víkendového srazu na severní Moravě, ve velice hezkém a příjemném prostředí kempu v Kajlovci a velice příjemné společnosti majitelů a přátel vozů OPEL ASTRA a spol.! Díky všem, kteří se za úspěšný sraz zasloužili. Sice jsme s účastí na tomto srazu vůbec nepočítali, ale nějak se to na konec podařilo a na sraz jsme zavítali! A vůbec nelitujeme!
Právě jsme dorazili domů, ani jsme moc nespěchali, ještě jsme navštívili zámek v Bruntále a zajeli se podívat do Karlovy Studánky. Prudký liják nám nedovolil navštívit nejvyšší horu Moravy, Praděd, škoda, třeba až zase z příštího srazu. Zajeli jsme ještě do Ramzové, ale i zde nás dohonila dešťová přeháňka. No a ta nás pak dohnala zase až doma.
Celkem jsme najeli 682 km, s průměrnou spotřebou 5,9lt/100 km.
Jakmile se k tomu dostanu, vytřídím foto a vložím, aby i ti, co se nemohli zůčastnit viděli, o co přišli!
Z deštivého Liberce zdraví všechny Irena a Zdeněk!
Právě jsme dorazili domů, ani jsme moc nespěchali, ještě jsme navštívili zámek v Bruntále a zajeli se podívat do Karlovy Studánky. Prudký liják nám nedovolil navštívit nejvyšší horu Moravy, Praděd, škoda, třeba až zase z příštího srazu. Zajeli jsme ještě do Ramzové, ale i zde nás dohonila dešťová přeháňka. No a ta nás pak dohnala zase až doma.
Celkem jsme najeli 682 km, s průměrnou spotřebou 5,9lt/100 km.
Jakmile se k tomu dostanu, vytřídím foto a vložím, aby i ti, co se nemohli zůčastnit viděli, o co přišli!
Z deštivého Liberce zdraví všechny Irena a Zdeněk!
- Luboš X17DTL
Tak se taky ozvu po malém schrupnutí. Tak to na mě nějak padlo, že jsem po obědě zalomil.
Sraz super, co víc dodat. Boby úžasné a pan Suchánek - híííííííííííííííííííííííí.
Budu se těšit na další
Sraz super, co víc dodat. Boby úžasné a pan Suchánek - híííííííííííííííííííííííí.
Budu se těšit na další
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Luboš X17DTL
Marku to víš že jseš a jsem rád, že po tom tvém rychlostním rekordu na D1 jste ještě celý a zdravý Řeknu ti, že já jsem za volantem asi 50km před Prahou normálně už usínal (jinak už všichni spali), takže jsme dali takovou delší pauzičku na kafčo
Teda ale s tím půlitrem mi to dělat nemusíš , pozdravuj Péťu a co Pity s Marťulí , zvládali to v poho, nebo zachrápali v autě
Teda ale s tím půlitrem mi to dělat nemusíš , pozdravuj Péťu a co Pity s Marťulí , zvládali to v poho, nebo zachrápali v autě
Mobil : 602318645