Tak pánové - včera jsem si byl pro trička - pro děcka - a nemá to ABSOLUTNĚ chybičku... Malá si vzala triko hned na sebe, ale prcek bude muset ještě vydržet do narozenin - do soboty - ale byl strašně nešťastnej, že ségra už triko má a on ne... No jsem na to zvědavej - to prťavý tričíčko vypadá fakt suprově - a uvidíte - v sobotu ho v tom vyfotím a hodím to sem...
To Synologic - Díky díky díky!!!
Ivanhoe67 píše:Tak pánové - včera jsem si byl pro trička - pro děcka - a nemá to ABSOLUTNĚ chybičku... Malá si vzala triko hned na sebe, ale prcek bude muset ještě vydržet do narozenin - do soboty - ale byl strašně nešťastnej, že ségra už triko má a on ne... No jsem na to zvědavej - to prťavý tričíčko vypadá fakt suprově - a uvidíte - v sobotu ho v tom vyfotím a hodím to sem...
To Synologic - Díky díky díky!!!
Tak nevím - snad se mi podaří ty obrázky vložit...
Tak snad jo... Prcek ho nechtěl sundat ani v sobotu ani v neděli - večer jsme ho museli hodit do pračky a v pondělí ráno bez něj nechtěl jít do školky...
Tak minulou sobotu při cestě na Slovensko jsem si od Synologika vyzvedl trika. Všechny jsou super a ještě jednou tu Vendo veřejně děkuju. Všichni jsou z nich nadšení, a já nejvíc. A dík ještě jednou i za ty nábojnice.
Trdlo píše:Tak minulou sobotu při cestě na Slovensko jsem si od Synologika vyzvedl trika. Všechny jsou super a ještě jednou tu Vendo veřejně děkuju. Všichni jsou z nich nadšení, a já nejvíc. A dík ještě jednou i za ty nábojnice.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!