Vaše úplně nejmenší spotřeba
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
Motor X20DTL nejmenší kombinovaná spotřeba byla 4,7l/100km
Náklad: 4 osoby ( 55Kg, 65Kg, 85Kg, 15Kg ) + plný kufr ( kočár-golfáč + jeden 15" ALU disk + bágly ten 15" ALU disk nebyla rezerva )
Trasa: Kolín Chocenice u Kolína Čáslav Chotěboř Libice nad Doubravou stejná cesta z5
Náklad: 4 osoby ( 55Kg, 65Kg, 85Kg, 15Kg ) + plný kufr ( kočár-golfáč + jeden 15" ALU disk + bágly ten 15" ALU disk nebyla rezerva )
Trasa: Kolín Chocenice u Kolína Čáslav Chotěboř Libice nad Doubravou stejná cesta z5
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- CharliCZek
Nu tak dlouhodoba zkusenost s moji Astrulkou je, ze kdyz jezdim dalnici a nedivocim, tak se dostanu nekam k 7l/100km ... při normalnim ježdění 50% město, 50% okresky, přičemž nejezdim jak zavodník, ale těch 100-110km/hod tam mam, tak papa Astrulka lehce pres 8l/100km .. vim, pisete tu plno prispěvků s úplně jinejma spotřebama ... ale jak už se to psalo, to je pro některé z nás sci-fi ... něřekl bych že mam tězkou nohu na plynu, většinou max 3000 otacek ... ale ja pravda ze Astrulka už načíná 2. desetiletí a má nalítano 130 tis ...
Opel Astra G, 1,6 16V, 74kw/101k, r.v. 1998 Comfort - ALU Dezent V, ostatní: stěrače AeroTwin;
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No pri dnesnich cenach nafty (pokud teda kupujes ofiko u pumpy a nemas doma na zahrade ropne pole) bych se chrochtakem moc nechvastal
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ved ani nechvastam, viem si zohnat aj naftu za 20Sk ale to do auta nedam, cerpadla su drahemilosh píše:No pri dnesnich cenach nafty (pokud teda kupujes ofiko u pumpy a nemas doma na zahrade ropne pole) bych se chrochtakem moc nechvastal
z dieslom mozes robit co chces a na 8l sa nedostanes pokial nestojis v kolonach cely den... je to celkom iny styl jazdy ako u benzinu kazdy ma nejake ine vyhody a nevyhody ale aj z benzinom sa da jazdit do 6 litrov, no je to o tej sebakontrole - niekedy clovek neodola a da to do otacok trosku. keby som bol fanusik velmi sportovneho zvezenia tak urcite benzin by bol lepsi ale ja som velmi kludny clovek a mam rad krutiaci moment chrochtakov..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
A nebo prostě fakt neumíš jezdit! Ono jízda brzda plyn dělá svoje! Soused měl 1.6 a když jezdil on, tak se mlátil do hlavy že mu to strašně žere (8-9L!) No pak jsem jednou jel s ním a málem sem se poblinkal jaká to byla jízda! Měl jsem jeho auto pučené na týden a moc se divil když jsem mu ukázal "mou" spotřebu 6L/100Km! A byla to normální jízda! prostě chce to dojíždět na volnoběh, jemě akcelerovat, a hlavně PŘEDVÍDAT situaci na silnici před autem!Vavroch píše:Nu tak dlouhodoba zkusenost s moji Astrulkou je, ze kdyz jezdim dalnici a nedivocim, tak se dostanu nekam k 7l/100km ... při normalnim ježdění 50% město, 50% okresky, přičemž nejezdim jak zavodník, ale těch 100-110km/hod tam mam, tak papa Astrulka lehce pres 8l/100km .. vim, pisete tu plno prispěvků s úplně jinejma spotřebama ... ale jak už se to psalo, to je pro některé z nás sci-fi ... něřekl bych že mam tězkou nohu na plynu, většinou max 3000 otacek ... ale ja pravda ze Astrulka už načíná 2. desetiletí a má nalítano 130 tis ...
Hmm, a nekecáte tak trochu někteří sami sobě??
Já jezdím sice většinou krátké trasy, takže na nich je spotřeba 8,3L/100km, když jedu delší trasu, tak je spotřeba kolem 6,7L/100km.
Ale já nejezdím na spotřebu, ale tak abych měl z jízdy požitek a taky abych při předjíždění nepředjížděl předjížděné auto "z Brna až do Prahy", to znamená, že podřadím, třeba i na trojku a pěkně přiložím pod kotel
mám sportovní převodovku, jsou tam krátké převody, tak je třeba stále řadit, točím to stále kolem tří tisíc otáček, při předjíždění klidně i čtyři tisíce a více :)někdy až na omezovač
Já jezdím sice většinou krátké trasy, takže na nich je spotřeba 8,3L/100km, když jedu delší trasu, tak je spotřeba kolem 6,7L/100km.
Ale já nejezdím na spotřebu, ale tak abych měl z jízdy požitek a taky abych při předjíždění nepředjížděl předjížděné auto "z Brna až do Prahy", to znamená, že podřadím, třeba i na trojku a pěkně přiložím pod kotel
mám sportovní převodovku, jsou tam krátké převody, tak je třeba stále řadit, točím to stále kolem tří tisíc otáček, při předjíždění klidně i čtyři tisíce a více :)někdy až na omezovač
Já nic neřeším, jenom jsem napsal, že mám auto na ježdění, ne na to abych jezdil za 4,5L/100km, to jsem si mohl koupit pak nějaké jiné auto s obsahem motoru do 1,1 litru, nebo raději chodit pěškyZigi píše:Tak co řešíš?Oliver píše:Hmm, a nekecáte tak trochu někteří sami sobě??
Ale já nejezdím na spotřebu