Jaky typ brzdoveho oblozeni??Desticek,kotoucu?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
chtěl jsem se optat..nedávno jsem dal známému za úkol sehnat přední kotouče a destičky na moji astru! říkal jsem mu zlatý střed ale žádný šmejdy!
Sehnal mi kotouče zn. SBS od skandinávské firmy a destičky RH(roadhouse)-španělská firma...znáte to někdo? já skoro za boha nemohl najít nic na internetu? asi žádná sláva co?(kvalita)...ale samozřejmě to je prý pod cenou..ale jak si to mám zjistit když o tom skoro nikde nic není
Sehnal mi kotouče zn. SBS od skandinávské firmy a destičky RH(roadhouse)-španělská firma...znáte to někdo? já skoro za boha nemohl najít nic na internetu? asi žádná sláva co?(kvalita)...ale samozřejmě to je prý pod cenou..ale jak si to mám zjistit když o tom skoro nikde nic není
- Reklama
SBS je Dánsko(www.sbs.dk), Roadhouse je opravdu španěl.Obojí Ti sehnal určitě u Elitu,kterej je u nás dělá.Kvalitativně tak průměr.V deskách bych radši volil RIXENBERG,což je druhá výrobní řada ATE s trochu horší směsí,ale jinak je to pořád ATE.rychlyradim píše:chtěl jsem se optat..nedávno jsem dal známému za úkol sehnat přední kotouče a destičky na moji astru! říkal jsem mu zlatý střed ale žádný šmejdy!
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Pilenga kupoval TOMHAJ, máš to na 1.stránce - zkus mu napsatJocker píše:Kupoval někdo Přední kotouče PILENGA z auto kelly? Jak jsou kvalitní? CO to je za značka? Máte někdo nějaké info? Chtěl bych vyměnit komplet přední brzdy tak hledám info a nějakou dobrou cenu.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Zdravím měl bych dotaz: blíží se mi výměna předních kotoučů včetně obložení a kámoš, který má obchod s díly mi nabízí kotouče AP od Bremba za dobrou cenu. Nemá s nimi někdo zkušenost? Hledal jsem po netu a vypadá to fajn, protože stejnou značku má třeba Ota Krámský (www.kramsky.cz) na svém závodním BMW.
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1
ja pouzivam jiz nekolik let vyhradne ATE POWERDISC a desticky ATE.zivotnost kotoucu je pozoruhodna,nikdy se mi neskroutily a ze jsem je teda nesetril.
taky si davejte pozor co kupujete a hlavne kombinujete!!!!!!
kotouce ate a desticky ferodo ds je nejhorsi me znama kombinace.
na brzdach v zadnem pripade nesetrit a to i v pripade ze moc nenajezdite.je to kazdyho vec,ale ja bych si do auta nikdy nedal nic jinyho nez ate pwrdisc.
taky si davejte pozor co kupujete a hlavne kombinujete!!!!!!
kotouce ate a desticky ferodo ds je nejhorsi me znama kombinace.
na brzdach v zadnem pripade nesetrit a to i v pripade ze moc nenajezdite.je to kazdyho vec,ale ja bych si do auta nikdy nedal nic jinyho nez ate pwrdisc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky používám teď kotouče ATE Power Disk a desky ATE, maximální spokojenost...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TAky budu menit brzy brzdy a znacka ATE zrejme take pujde pod auto
KAzdopadne mam pocit ze kotouce co se seriove davaj na astru nejsou moc velky je mozny koupit vetsi kvuli zvyseni brzdneho ucinku nebo staci lepsi znacka jako vyse zminovana? Nyni tam mam naky sunky ktery teda moc nebrzdi
A pripadne kde ty ATE koupit?
KAzdopadne mam pocit ze kotouce co se seriove davaj na astru nejsou moc velky je mozny koupit vetsi kvuli zvyseni brzdneho ucinku nebo staci lepsi znacka jako vyse zminovana? Nyni tam mam naky sunky ktery teda moc nebrzdi
A pripadne kde ty ATE koupit?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
No miloši, větší určitě ne... Ony tam fakt nevlezou... ATE je dobrá značka... Když budeš uvažovat, mám kontakt na týpka z Prahy, umí udělat ceny. Bral jsem od něho...
Moje Astrina 1,7DTi