rozdil mezi eco a normal
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
rozdil mezi eco a normal
Zdravim vsechny priznivce Astricek pred tydnem jsem si ji taky poridil a mam takovej hloupej dotaz nikde sem to tu nenasel jakej je rozdil mezi motorem co mam na tom plastu napsano ecotec a tim co to ten plast vubec nema?
- Reklama
...
Tipuju to např. na rozdíl 1.6 8V a 1.6 16V.
Ještě se mi nepoštěstilo vidět 8V s deklem na motoru.
Ale třeba kecám...
Ještě se mi nepoštěstilo vidět 8V s deklem na motoru.
Ale třeba kecám...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
No ja to tipujem na normu EURO, ktoru splna ECOTEC - je novsi motor, s novsou technologiou, je EKOLOGICKEJSI.. cize... ma menej skodlivin vo vyfukovych plynoch
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 5">Lukkiho 2.2DTi</a>
Ty novější motory mají myslím ten nápis všechny...nebo ne?
Ale potom taky může být celé auto ve výbavě ECO - někde jsem četl, že od výroby dávají užší pneu, jsou tam nějaké drobné změny v aerodynamice a ještě něco co si už nepamatuju a spotřeba je úplně minimální.
Konkrétně mám ten pocit že 1.7 DTI a v běžném provozu dostali spotřebu hluboko pod 4 litry (ale teď si nejsem jist, už to je pár let co jsem o tom čet)
Ale potom taky může být celé auto ve výbavě ECO - někde jsem četl, že od výroby dávají užší pneu, jsou tam nějaké drobné změny v aerodynamice a ještě něco co si už nepamatuju a spotřeba je úplně minimální.
Konkrétně mám ten pocit že 1.7 DTI a v běžném provozu dostali spotřebu hluboko pod 4 litry (ale teď si nejsem jist, už to je pár let co jsem o tom čet)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Re: rozdil mezi eco a normal
všechy motory kromě 1.6 8V a 1.7TD a pak 1.4 a 1.6twinport jsou eco.... takže to znamená že to nic neznamenáace píše:Zdravim vsechny priznivce Astricek pred tydnem jsem si ji taky poridil a mam takovej hloupej dotaz nikde sem to tu nenasel jakej je rozdil mezi motorem co mam na tom plastu napsano ecotec a tim co to ten plast vubec nema?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
treba u forda je to takhle (s mirnymi upravami cituji z fora): Puvodne se mely motory jmenovat Zeta (podle sveho kodoveho oznaceni - presneji dle nazvu vyvojarskeho teamu) ale kvuli nakym autorskym tahanicim nakonec prislo jmeno Zetec.
tak treba to bude u oplu podobne...ne-li stejne.
tak treba to bude u oplu podobne...ne-li stejne.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo tak přesně tento článek jsem také někde četl..a myslím že dokonce ta astra byla světle zelená co testovali!a myslím že se dokonce dostali na 3.5L/100Km nafty.....byse tedkom hodilo naftákům...Salám píše:Ty novější motory mají myslím ten nápis všechny...nebo ne?