Ale na Astře je více rozdílů, než jen kliky, lišty, prahy a ALU Třeba ještě zadní světla tam jsou dosti vidět no a pak i přední světla ( ale na nich to moc poznat není, že jsou jiné )milosh píše:synologicu, no castecne mas pravdu ale hlavne sousedi nemaj na balkone kalhoty
Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ, presne, ale jen 15x6,5, precejen s tim jezdi i zena a asi by me mrzelo (teda spis sralo) kdyby mi to nekde vzala o obrubnikhrubost píše:krása. To jsou Enzo O, že ? moc povedeny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Trosku jsem upravil popis auta a na 1.stranu dodal new fotky
Ale i sem jako vzdy - https://www.astra-g.cz/gallery.php?akce= ... lerie_id=1
Ale i sem jako vzdy - https://www.astra-g.cz/gallery.php?akce= ... lerie_id=1
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dik dzejmsi
takto jsem pokracoval od "nuly"...
červenec 2006
květen 2008
takto jsem pokracoval od "nuly"...
červenec 2006
květen 2008
- james11
- Kontaktovat uživatele:
zdar, to www.astra-g.cz na podznačce to máš samolepku? vypadá to super
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
aaaano - http://www.auto-samolepky.cz/index.php/cPath/60_181james11 píše:zdar, to www.astra-g.cz na podznačce to máš samolepku? vypadá to super
dotaz na světla
Ahoj chtěl jsem se tě zeptat na ty zadní světla z OPC verze, kde a za kolik si je koupil ? v Opelu chtějí nějaké astronomické částky ale našel jsem je např v Elitu za cca 3200 za kus. Mno není to zrovna málo , ale jak si zde psal oranžový blinkry jsou prostě k nasr... Váhám mezi OPC světlem a nebo čirou s černým pozadím , ty taky nevypadají zle a jsou za polovic. OPC jsou ale hezčí
Jinak mám stejnou astru jako ty jen s motorem 2,0 16V x20xev a pomalu začínám také měnit vzhled abych neměl astru jako půl republiky
Začal jsem kolama, něco málo uvnitř, odstarnění nápisů na zádi vozu, atd. Pomalu ale jistě tenhle měsíc chi nechat dát folie.
Tak mnoho dalších úprav přeji a ať ti to jezdí
foto mé astry : http://www.freez.cz/images/foto_mix_na_web/dsc03169.jpg
-----------------------------------------
www.freez.cz
Jinak mám stejnou astru jako ty jen s motorem 2,0 16V x20xev a pomalu začínám také měnit vzhled abych neměl astru jako půl republiky
Začal jsem kolama, něco málo uvnitř, odstarnění nápisů na zádi vozu, atd. Pomalu ale jistě tenhle měsíc chi nechat dát folie.
Tak mnoho dalších úprav přeji a ať ti to jezdí
foto mé astry : http://www.freez.cz/images/foto_mix_na_web/dsc03169.jpg
-----------------------------------------
www.freez.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Freezi
Zadni lampy mam z jendoho obchodu zacinajiciho na A a konciciho jmenem jedne herecky z Beverly Hills ,cenu si najdes ale ja ji mel trosku lepsi
Taky nechci aby je mel na aute kazdej kdyz vse budu prozrazovat. No vidim ze na aute budes mit dost prace aby nevypadalo jako pul republiky doposud, ale jiste to zvladnes. Ja uz jsem s uprava pomalu u konce a planuju prodej nejdele za rok, je treba zmena
Zadni lampy mam z jendoho obchodu zacinajiciho na A a konciciho jmenem jedne herecky z Beverly Hills ,cenu si najdes ale ja ji mel trosku lepsi
Taky nechci aby je mel na aute kazdej kdyz vse budu prozrazovat. No vidim ze na aute budes mit dost prace aby nevypadalo jako pul republiky doposud, ale jiste to zvladnes. Ja uz jsem s uprava pomalu u konce a planuju prodej nejdele za rok, je treba zmena
No mé znalosti z oblasti seriálu Beverly Hills 90210 se opravdu vyplatily a bloncka zůstala zarytá v paměti, hned jsem je našel , jen mě zaráží že jsem je tam prvně neviděl, ta slepota no nic mám u nich slevu takže by mohli být tak za 4900 obě , což je pro mě zkousnutelné Děkuji za šifrovanou odpověd
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
neni zac, od toho tady web je abychom si pomahali, ale pokud prijedu na sraz a 10 kombiku bude mit "moje" svetla budu asi nasr*n
Naposledy upravil(a) milosh dne 04 črc 2008, 21:21, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase neco malo new. volant + stred. panel
Kdybyste nekdo mel k tomu panelu i zbytek - plasty kolem radicky a popelnik tak beru hned !!!!
Kdybyste nekdo mel k tomu panelu i zbytek - plasty kolem radicky a popelnik tak beru hned !!!!