Cau, premejslim o 17" a tam je doporucena vejska myslim 40% u 205... To musi bejt docela slupky, ne ? Mate to nekdo ? Neni to pak moc tvrdy ? A kde ste si to nechali zapsat do TP ? u opla nebo na zklade typovyho listu od kol ? diik
libik píše:Cau, premejslim o 17" a tam je doporucena vejska myslim 40% u 205... To musi bejt docela slupky, ne ? Mate to nekdo ? Neni to pak moc tvrdy ? A kde ste si to nechali zapsat do TP ? u opla nebo na zklade typovyho listu od kol ? diik
To jde zapsat do TP?Myslel jsem že "musím" použít jen to co je v TP.Tak to jsem asi pozadu
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Jasan, ze to jde, bud ti to zaridi vyrobce, respektive jeho ofic zastoupeni, ale co sem slysel tak prej moc ochotny nejsou, ale zalezi asi co si vymyslis za specialitku... dalsi moznost je zapsani na zaklade typovyho listu kerej dostanes od nekterejch vyrobcu kol k tomu... u nas se uznava ale jen neco... tady mas podrobnosti: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... pneumatik/
libik píše:Jasan, ze to jde, bud ti to zaridi vyrobce, respektive jeho ofic zastoupeni, ale co sem slysel tak prej moc ochotny nejsou, ale zalezi asi co si vymyslis za specialitku... dalsi moznost je zapsani na zaklade typovyho listu kerej dostanes od nekterejch vyrobcu kol k tomu... u nas se uznava ale jen neco... tady mas podrobnosti: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... pneumatik/
Tak to čumím díkas
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
čau, já mám 17" v garáži nachystaný a taky budu kupovat gumy. dočetl jsem se, že na 205 nebo 215 by měly přijít profil 40. Jenže třeba Yanek tam má 205/45 a prej v pohodě, takže taky nevím. Já osobně si taky myslím že na 40 je to docela paráda, ale přece jenom už je to docela málo a ta tvrdost bude nejspíš cítit
koukni na moje 45ky 40 už by bylo asi málo vono přecejenom 215x40 je trošku vyšší neř 205 x40 je to percentuální poměr ze šířky takže něco málo jo jinak na 17ky se doporučuje 215x40 nebo 225ted nevim na co mám to psaný v tuv u kol ale já chtěl 205ky tak sem vzal 45ky
jinak pokus o zapsání 17tek do tp mě brzo čeká du přímo do opla tak uvidim v tp sou max 16 tak o to jedno by neměl bejt problem navíc v těch typovejch listech ke kolum 17 maj v poho a cupe 18 tak sem zvědavej jinak musim sehnat typovej list někde na netu