![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
to green: jak často se prosímtě musí měnit ten filtr? a ten návod se dá někde najít na fóru? Nic se mi nepodařilo najít
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Pokud se ti mlží okna,tak hlavně zkontroluj klapku vnitřní cirkulace vzduchu zda není zaseklá-je to nejčastější případ.Poznáš to i poslechem,když zmáčkneš tlačítko vnitřní recirkulace.Lumpy píše:to green: díky moc, budu to muset rozebrat a mrknout na ten filtr... už mám Zafiru dva roky, tak bych se tam měl podívat, protože jak prší, tak se docela mlží okna, tak to asi bude tím... díky
Já ale myslel tu klapku,co je evládaná servomotorem přes tlačítko.Lumpy píše:Klapka je v pohodě, ta funguje. Jen jednou to ovládací táhlo vyletělo ven, protože jsem neočekával, že v Litvě, když opravují silnice, nedávají značky. Takže když jsem z normálního asfaltu uprostřed noci skočil cca o 20 cm níž na odfrézovanou cestu a to při rychlosti kolem 140, je jasný, že něco nevydrží. Naštěstí jen toto táhlo... Takže na Litvu pozor!![]()
Ne že by to v Lotyšsku bylo jiný
Nevíš za kolik dělá výměnu náplně. Klima mi jede ale určitě to nebylo čištěný hooodně dlouho, tak to potřebuju odsát, přefiltrovat, možná trošičku doplnit. Hoď se prosím kdyžtak na něj kontakt. Dík.Lumpy píše:Ptal jsem se na to kamoša, který klimy montuje, opravuje a plní. Jenže ve Zlíně a tam se hned tak nedostanu, navíc jedu mimo ČR, tak to potřebuju někde rychle vyřešit...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |