A máš vzadu kotouče nebo bubny?Leo píše:nevim co s tima autama máte... mam 17 215/40 pružiny -30mm a v 5 lidech jsem nedřel...
Alu 17" a dřu!! Prosím pomoc
- Reklama
Dal jsem dva Wilsony do každé pružiny, čili celkem 4 tenisáky.Berry píše: A kolik tenisáků si tam dal? Já se chystám na gumy 205 na 50 dle TP, ale zároveň půjde zadek o 30 dolu. Bojím se, že je tam taky budu muset dát. Jiný kola už znovu opravdu nesháním
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hurikan
- Kontaktovat uživatele:
Tak i ja resil jake alu koupit ,na zkousku sem dal 17" ET 35 7,5J pneu 215/45 a ve predu sem skrtal o plastovej podbeh,mam astru snizenou.. -40.... a tet sem koupil Alu 17" s ET37 7J a pneu 215/40 a myslim si ze kdyz vemu hodne rychle zatacku tak mi lehce skrtnou(ale to uz je extrem),takze sem zvolil komrpomis a dopredu pujdou 205/45....
Znížený podvozok by na chytanie pneu o podbeh nemal mať žiadny vplyv, pretože na doraze je rovnako nízko sériová i športová pružina. Keď bude chceť dať niekto 17" na Astru combi, tak 7J s ET39 a gumami 205/40 R17 sú pekne vysunuté a nechytajú nikde. Ani 215/40 nebude chytať. A všetky kombíky majú vzadu kotúče.
Mám pocit, že všechny kombíky nemají vzadu kotouče.mexxo píše:Znížený podvozok by na chytanie pneu o podbeh nemal mať žiadny vplyv, pretože na doraze je rovnako nízko sériová i športová pružina. Keď bude chceť dať niekto 17" na Astru combi, tak 7J s ET39 a gumami 205/40 R17 sú pekne vysunuté a nechytajú nikde. Ani 215/40 nebude chytať. A všetky kombíky majú vzadu kotúče.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
Mam kombi a nikde neskratam 17tky 7,5J ET35 205/40 R17mexxo píše:Znížený podvozok by na chytanie pneu o podbeh nemal mať žiadny vplyv, pretože na doraze je rovnako nízko sériová i športová pružina. Keď bude chceť dať niekto 17" na Astru combi, tak 7J s ET39 a gumami 205/40 R17 sú pekne vysunuté a nechytajú nikde. Ani 215/40 nebude chytať. A všetky kombíky majú vzadu kotúče.
A vzadu kotuce.
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Ja mam 16 a snizeno o 30 v zadu a v poho nedru teda zatim mnoBerry píše:Mám pocit, že všechny kombíky nemají vzadu kotouče.mexxo píše:Znížený podvozok by na chytanie pneu o podbeh nemal mať žiadny vplyv, pretože na doraze je rovnako nízko sériová i športová pružina. Keď bude chceť dať niekto 17" na Astru combi, tak 7J s ET39 a gumami 205/40 R17 sú pekne vysunuté a nechytajú nikde. Ani 215/40 nebude chytať. A všetky kombíky majú vzadu kotúče.
Alpin Blue 2.0DTi
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
tak se taky pridam a uplne vam asi vsem zkazim naladu...mam kombika 1,6 16V a vzadu mam bubny, mel jsem puvodne kola 205/55 R16 a nedrelo mi to nikde ani pri plne nalozenem aute...no a ted mam 225/40 R18 a ze zacatku ani tuk ale ted naposledy co jsem jel nalozeny tak si to parkrat na zhupu jemne skrtlo, tak jsem dal dnes dozadu nove tlumice... uz byli v haji a mam zase klid, mam najeto kolem 192tis. tolik moje poznatky... Ted babo rad vse je razem uplne jinak, ale asi bych zkusil zajet na diagnostiku tlumicu... tim bych zacal. A i kombiky maji bubny myslim ze to bylo podle trhu na ktery se vuz mel prodat... nemecko ma seriove kotouce vsude, u nas byli bubny skoro na vsech krome tech vykonejsich a lepe vybavenych... a tak dale...
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Přesně tak, podle toho na jaký trh byl vůz určen. Viděl jsem spousty a spousty kombíků s bubnama. Ale to není podstatné.
A 1,2 je sama o sobě jasný dovoz.
Jinak kombi má větší podběhy, snese větší kola.
A tlumiče mám nedávno měněný, těma to rozhodně nebudě.
A 1,2 je sama o sobě jasný dovoz.
Jinak kombi má větší podběhy, snese větší kola.
A tlumiče mám nedávno měněný, těma to rozhodně nebudě.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
BMW F800S