zdravim,
potreboval bych rychlovku, zkousim potahy, akorat zenska me ted uplne zmatla otazkou jestli je zadni sedadlo, sedaci cast delena nebo ne
Vim ze operadlo je 2/3 s operkou a dirou do kufru, ale sedadlo si s jistotou nevybavim
z 2000 hatchback 1.6 nevim jak se to moc lisilo, dik za info
zdary,taky nemám dělený sedák,jinak jestli můžeš prozradit,kde si necháváš dělat potahy,budu je muset taky nechat dělat,ale ty ceny jsou hrozné,mám ještě totiž v sedačkách boční pytle,v zadním opěradle výklopnou opěrku,tudíž vše ušít na míru.
uz to sice neni rychlovka ale
ja sedak deleny mam. kazda cast je vyklopna zvlast dopredu aby se ty operadla daly sklopit uplne do roviny s podlahou kufru.
Kaz píše:uz to vim uz to vim...v jednom kuse mam spodek
jsem si to myslel,dělený to samozřejmně mají karavany,já to mám ten sedák taky v celku,ostatně není to vagon,kdo to bude využívat jako nákladáček,proto není divu že kombajny to mají dělený,ti to využijí častěji.
jo na VELCAR NYMBURK jsem se dival na netu a nejak me teda jejich nabidka nenadchla...
to co tam maji jako obr, dela i firma v Brne, na miru, takovy ty Rio, Royal atd mi tam ukazovali naky cerny a ze to je za 3000,- (otec to ma na svym F, ma uz je dlouho a stalo ho to pod 2k myslim) coz je pry u nich na G nejlevnejsi, ale treba ma VELCAR jiny ceny