CENtralne odomikanie
CENtralne odomikanie
caute mam malinky dotaz centraLNE ODOMIKANIE MI HAPRUJE , RAZ IDE RAZ NEJDE AJ SOM MENIL BATERKU MEsiac slo normalne a potom prestalo ist uplne
neviete niekdo co stim nahodou je po pripade nema niekdo rovnaky problem????
diiikyyyyyyyyy
neviete niekdo co stim nahodou je po pripade nema niekdo rovnaky problem????
diiikyyyyyyyyy
- Reklama
Mal som to tiež, urobili mi to za 100 SK v servise mobilných telefónov.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Počítám,že víš za jakých okolností nefunguje druhá poloha centrálky?Pokud jo ,tak se podívej se na konektor u ŘJ centrálního zamykání,nebo ti odešlo relé v ŘJ centrálního zamykání.Charlie píše:Já má trošku jiný problém, auto dálkou normálně zamknu, i odemknu, ale když chci zamknou nadvakrát, tak nejde, nevíte někdo čím by to mohlo být??
Po vytažení klíče ze zapalování se musí otevřít a zavřít dveře řidiče. Pak centrál zamyká dvakrát. Pokud ne, může být chyba ve spínači dveří, nebo v ŘJ centrálu. Ale chtělo by to líp prozkoumat a udělat test jednotky.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
mne sa dneska obkavil zas takyto problem so zamykanim.. je to dost zaujimave....ked som vypol motor a vytiahol kluc tak mi radio hralo dalej..bolo mi to cudne a ked som otvoril dvere tak mi to pipalo ako keby som mal kluc v zapalovani a otvorim dvere...ale kluc bol vonku...no a ked som zavrel dvere tak som auto zamkol 1x a 2x uz neslo ako myslim druhe cvaknutie pri zamykani aby bolo jasno....ked som auto otvoril tak vnutri to stale pipalo ako keby bol kluc v zapalovani ale ked som sadol dovnutra tak to prestalo....a zistil som ze problem bude niekde v sedacke, lebo je pravda ze operadlo je trosku krivo, no a ked operadlo potlacim dozadu rukou tak to pipat prestalo..))) neviem kde moze byt chyba.....zeby nejaky kabel niekde? alebo fakt netusim....
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze se ti spise sekl zamek u volantu..petko138 píše:mne sa dneska obkavil zas takyto problem so zamykanim.. je to dost zaujimave....ked som vypol motor a vytiahol kluc tak mi radio hralo dalej..bolo mi to cudne a ked som otvoril dvere tak mi to pipalo ako keby som mal kluc v zapalovani a otvorim dvere...ale kluc bol vonku...no a ked som zavrel dvere tak som auto zamkol 1x a 2x uz neslo ako myslim druhe cvaknutie pri zamykani aby bolo jasno....ked som auto otvoril tak vnutri to stale pipalo ako keby bol kluc v zapalovani ale ked som sadol dovnutra tak to prestalo....a zistil som ze problem bude niekde v sedacke, lebo je pravda ze operadlo je trosku krivo, no a ked operadlo potlacim dozadu rukou tak to pipat prestalo..))) neviem kde moze byt chyba.....zeby nejaky kabel niekde? alebo fakt netusim....
C-Max 1,8 TDCI Ghia
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nevyskočil ven...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Opotrebované spínačky sa občas zaseknú a keď si posunul sedačku po zacvaknutí slabý otras stačil na to aby zámok vyskočil.
Mne to známy čo má zámočníctvo rozobral, prečistil (možno niečo vymenil) a zatial funguje bez problémov vyše roka. Predtým sa mi zasekával klúč keď som chcel otočiť na kontrolky a zámok pri vybratí klúča ako tebe...
Mne to známy čo má zámočníctvo rozobral, prečistil (možno niečo vymenil) a zatial funguje bez problémov vyše roka. Predtým sa mi zasekával klúč keď som chcel otočiť na kontrolky a zámok pri vybratí klúča ako tebe...
No vlastne sa to chová ako keby si mal stále klúč v zapalovaní. Takže prúd ide stále do rádia (ak ho nevypneš ručne) a asi aj inde. Provizórne pomôže, keď tam znova zasunieš a vytiahneš klúč - malo by to vyskočiť. Ale ak sa ti zasekáva pri zapínaní kontroliek skôr či neskôr sa zasekne na furt a auto povezeš do servisu na odťahovke (videl som tak Vectru). Mne to po roku aj niečo začína zase zasekávať, takže zase navštívim kamoša v zámočníctve a budem dúfať, že ešte nepotrebujem novú spínačku...