ano, to je lepsi reseniZralok píše:Tak situace se poněkud změnila a ta Astra H 1,3 asi padne, jednak ji najednou o 10 táců zdražili a pak jsem si propočetl že splácet to by byl na několik let velký zásah do rodinného rozpočtu. Po prodiskutování s manželem sestřenice jehož argumenty mi přišly velmi rozumné a pak i s manželkou protože jsem chtěl i její názor jsem asi teď ve stavu kdy asi budu hledat ojeté auto kolem 200 tis a ročník 2003 nebo mladší. Je fakt že když koupím Classica dejme tomu za 320 tis tak když vemu místo toho ojetinu za 200 tis. tak to víceméně s lehčí bezúročnou výpomocí rodičů dám dokupy a jen chvíli budu splácet rodičům, zatímco u nového se zavážu na 4-5 let. A těch 120 tis rozdílu i kdybych natrefil na špatný kus na opravy (nemyslím spotřebák) dám za mnoho let jestli vůbec za dobu životnosti auta.
Astra Classic II v akci Opelu
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
za 250 maj jety hacko 2004rvZralok píše:Ale stejně ta Hčková astra mi na srdci leží a je to můj sen- hlavně ten motor protože vzhledově se mi Astra G líbí víc než Astra H, ale prostě finance jsou proti.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
Zajímavá nabídka nového vozu:
v současné době je omezená nabídka vozidla OPEL ASTRA CLASSIC CARAVAN II 1,6i 16V, jen stříbrná barva, výbava - manuální klimatizace, dálkové centrální zamykání, el. přední okna, el. ovládaná zrcátka, výškově stavitelné sedadlo řidiče a výškově stavitelný volant. Ceníková cena 438 800,- Kč, v akci je cena 288 340,- Kč. Sleva tedy 150 460,- Kč. Možnost i přestavby na odpočet DPH.
Při financování Santander - úvěr, je možno od nulové akontace s délkou splácení až 96 měsíců. Příklad, při akontaci 50% (144 170,- Kč) a délce splácení 60 měsíců, je navýšení ceny auta 34 988,- Kč. Vzhledem k poskytnuté akční slevě 150 460,- Kč to ale stále stojí za to.
V přiložené tabulce je přehled splátek.
Tuto informaci berte jen jako nabídku na možnost mít nový vůz za rozumné peníze.
v současné době je omezená nabídka vozidla OPEL ASTRA CLASSIC CARAVAN II 1,6i 16V, jen stříbrná barva, výbava - manuální klimatizace, dálkové centrální zamykání, el. přední okna, el. ovládaná zrcátka, výškově stavitelné sedadlo řidiče a výškově stavitelný volant. Ceníková cena 438 800,- Kč, v akci je cena 288 340,- Kč. Sleva tedy 150 460,- Kč. Možnost i přestavby na odpočet DPH.
Při financování Santander - úvěr, je možno od nulové akontace s délkou splácení až 96 měsíců. Příklad, při akontaci 50% (144 170,- Kč) a délce splácení 60 měsíců, je navýšení ceny auta 34 988,- Kč. Vzhledem k poskytnuté akční slevě 150 460,- Kč to ale stále stojí za to.
V přiložené tabulce je přehled splátek.
Tuto informaci berte jen jako nabídku na možnost mít nový vůz za rozumné peníze.
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
-