poradit s RJ
-
- Kontaktovat uživatele:
poradit s RJ
caves potrebujem vedet kde je riadiacia jednotka u 1.7TD z roku 1999
- Reklama
Pod levým předním blatníkem v místě bočního blinkru (trochu za ním).
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Nechem zakladat novu temu, uz je ich tu aj tak dost, a moja vec sa tyka aj RJ.
Zaujima ma, v com je naprogramovana velkost kolies na vypocet rychlosti. ci v RJ motoru, ale asi nie, ci v samotnej pristrojovke.
Lebo uz som spojazdnil palub pocitac, a pri rychlosti okolo 80-90 km/h ukazuje spotrebu 5l, nieze by som sa stazoval... len ci to je real. mam obute 195/50R15., je rozdiel ked dam zimne 175/60R14, pri rovnakych otackach rozna rychlost. mozem si niekde pozriet (cez Opel tech 2, ...), ze ake gumy su naprogramovane na aute pre rychlost,
Dik
Zaujima ma, v com je naprogramovana velkost kolies na vypocet rychlosti. ci v RJ motoru, ale asi nie, ci v samotnej pristrojovke.
Lebo uz som spojazdnil palub pocitac, a pri rychlosti okolo 80-90 km/h ukazuje spotrebu 5l, nieze by som sa stazoval... len ci to je real. mam obute 195/50R15., je rozdiel ked dam zimne 175/60R14, pri rovnakych otackach rozna rychlost. mozem si niekde pozriet (cez Opel tech 2, ...), ze ake gumy su naprogramovane na aute pre rychlost,
Dik
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
-
- Kontaktovat uživatele:
Musíš nechat u Opla přes TECH2 nastavit index kódu palubního PC. Ten se nastavuje přímo na konkrétní typ motoru a pak se dělá korekce spotřeby, podle výpočtů. Jinak rozměr kol se nastavuje v přístrojovce, taky přes TECH2. Ale tohle nemá s palubním počítačem nic společného, nebo teda velmi málo. Hlavní je ten index kodu v pal. PC
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No já jsem si to měřil přes GPSku ve chvíli kdy jsem přezul z 15tek na 16tky a vypozoroval jsem toto, při 15" kolech a předepsané velikosti pneu 195/60 nárůst rychlosti cca. o 10%, po přezutí na 16tky + předepsaný rozměr 205/50 jsem měl na tachometru 80km/h a na GPS cca. 77-78km/h. Což by znamenalo že tacháč je nastavenej na max. velikost kol s předepsaným rozměrem pneu z výroby. Pokud je to OT ta sorry a smázněte mne
Mobil : 602318645