Vyblikání kódů
-
- Kontaktovat uživatele:
MAM X16XEL rok vyroby 98 a neide mi nic vyblikat ani ked spojim pin 5 a 6. Vobec nic nezacne blikat a este som si vsimol ze ked na stredovom displeji stlacite obe tlacidla a podrzite tak vam ukaze aktualnu rychloost a mne to neide... ((((( Kamosovi to ide a mne ne. V com to moze byt? hm?
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
- Reklama
to bude asi dle typu ridici jednotky
https://www.astra-g.cz/prehled-motoru-a-jejich-udaje/
https://www.astra-g.cz/prehled-motoru-a-jejich-udaje/
-
- Kontaktovat uživatele:
asi nemáš problémjaroslav120 píše:MAM X16XEL rok vyroby 98 a neide mi nic vyblikat ani ked spojim pin 5 a 6. Vobec nic nezacne blikat a este som si vsimol ze ked na stredovom displeji stlacite obe tlacidla a podrzite tak vam ukaze aktualnu rychloost a mne to neide... ((((( Kamosovi to ide a mne ne. V com to moze byt? hm?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby neměl problém, tak to bliká pořád. Řekl bych že tato ŘJ to nebude podporovat..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
ak ti to neblika po prepojeni pinov tak tam nemas nijaku chybu.vyskusaj odpojit napriklad konektor na lambde a vyblikaj tojaroslav120 píše:MAM X16XEL rok vyroby 98 a neide mi nic vyblikat ani ked spojim pin 5 a 6. Vobec nic nezacne blikat a este som si vsimol ze ked na stredovom displeji stlacite obe tlacidla a podrzite tak vam ukaze aktualnu rychloost a mne to neide... ((((( Kamosovi to ide a mne ne. V com to moze byt? hm?
-
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost. Kdyby tam nebyla žádná chyba, tak to bliká pořád v kuse. Už jsem to tu psal deset krát
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak u pinového postupu nebliká vůbec a u pedálového bliká furt v kuse.(když není problem) Tak to asi bude.
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, prosím tě, nebylo by to schéma pro COM1? Nemusí to přepínat PINy automaticky - ty si přehodím sám podle potřeby - jestli to jde ...díkykamarek píše:OpelTech2 a ABcom su programy na diagnostiku auta. Niekde sa tu valaju v sekcii DOWNLOAD. aby si urobil diagnostiku portebujes kabel, MaraB ho asi predava. Ja som si ho urobil doma, jednoducha schema