Vojta píše:zdeňku co to máš za podpis? prej jedině benzín
To vis, Zdenek se hlasi do pomalu vznikajici minoritni skupiny
Nova evropske auta uz jsou temer 50 ku 50 a podil benzinovych motoru ma stale klesajici trend. Kazdy nastesti mame sve oblibene a jeste ze je to tak, to by byl starsna uniformita mit vsichni vsechno stejne.
Vojta píše:zdeňku co to máš za podpis? prej jedině benzín
Sorry, ale to víš stará škola, za mýho mládí se lila nafta do traktorů, na plynu se vařilo a vůně benzínu patřila neodmyslitelně k osobáčkům. No ale dnes si může samo každý vybrat na co chce jezdit, to nikomu neberu, mně ale nafta do baráku nesmí! A plyn? Krásně nás doma hřeje - v kotli.
mluvis mi z duse.....a to je mi 18,6 let...
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
xpolstarekx píše:jj ATB mlask.... paaak treba The Rasmus, Coldplay, Gabry Ponte, Farolfi, Fargetta, Prezioso, Benny Bennasi njooo a taaak
Atb ale ty starsi valy jako Hold You,You are not alone,Dont stop,The summer,Fields of love ty jsou proste nejlepsi......klasicky nemecky trancehouse lábuž...
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
xpolstarekx píše:jj ATB mlask.... paaak treba The Rasmus, Coldplay, Gabry Ponte, Farolfi, Fargetta, Prezioso, Benny Bennasi njooo a taaak
Atb ale ty starsi valy jako Hold You,You are not alone,Dont stop,The summer,Fields of love ty jsou proste nejlepsi......klasicky nemecky trancehouse lábuž...
proste alba dedicated a movin melodies (nevim jesli jsem to napsal dobre) ty jsou fakt narez
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
proste alba dedicated a movin melodies (nevim jesli jsem to napsal dobre) ty jsou fakt narez
jo jo ale ja zapomel jeste na 9pm nebo 2pm nebo halcyon..pak dobra pohodovka je too much rain over paradise...
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
Fathead píše:v anketě není metal, ale asi bych byl jedinej, takže rock, hard rock a metal (black, doom, speed, trash, gothic........)
to patří pod srance.... ne sorry ja to tam zapomel dat...
Tak sorry, že tu někdo poslouchá muziku, kde muzikanti hrajou na opravdové nástroje a nesedí za počítačem! Já za srance zase považuju veškerý tucárny a podobný hovadiny, který se linou z rádií a televize. Pod pojmem "metal" si každej stejně představí jen blití a strašný nářezy, ale jen o tom to právě vůbec není! Jen neznalí jedinci můžou napsat, že to je sranec. Na jednu stranu respektuju, že každému se líbí něco jiného (však každý má právo poslouchat co se mu líbí), ale na druhou stranu do toho těm lidem nežvaním.
ja si delal srandu tak se hned necil.... takovy manowar accept a tak posloucha tata a docela to de....
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!