![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
jj,to mas pravdusynologic píše:Máš suprový kola, přes který by vynikla i ta modrá, ale tisíc lidi - tisíc názorů.Ingy píše:synologic: No určitě ta červená byla záměr,aby to trochu vyniklo![]()
no taky jsou ty zadni světla pěkně starý,jedině co jsem vylepšil tak jsem tam dal LED žárovkyLeo píše:pěkná kárka, ty kola sou fakt pěkný, ale ty zadní světla sou brutus...![]()
dále nevim jak si přišel na název křídla wrc![]()
![]()
![]()
chtělo by to silnější motor, neni udejchaná ta 1,4 z 215ctek gum?
jj,díkesHonzza píše:Na brzdy patri cervena a at si kazdej rika co chce,navic za tema cernyma kolama vypada dobre
A jak psal Jarda ty kola za jizdy super
tedka moc nevim co myslisYANEK píše:nojo tvojí astru pamatuju ještě seriovou jinak nemá segra tu stříbrnou s tim nej interierem co astra měla stávala tam kousek od tebe
jj,ty kola dělaj svýPrinc William píše:super kárka.....ostatně na tej danici jí to v rychlosti slušelo moc![]()
tak tady mas to foto....Zigi píše:Ideální kombinace, nejsme tuneřiIngy píše:jinak segra ma stribrou a na srazu nebyla,a pochybuju ze by jelamoc upravenou ji nema,ale je to 1.8 3dv.ma kridlo spor. vejfuk a 17-ky,jinak nic.
![]()
PS: hoď sem její foto aspoń jedno, nemá Silver Edition? Střívrná, 3dv. 1.8...hmmm
Ingy píše:tedka moc nevim co myslisYANEK píše:nojo tvojí astru pamatuju ještě seriovou jinak nemá segra tu stříbrnou s tim nej interierem co astra měla stávala tam kousek od tebe
ze pamatujes moji astru seriovou..?to se zname?
jinak segra ma stribrou a na srazu nebyla,a pochybuju ze by jela
moc upravenou ji nema,ale je to 1.8 3dv.ma kridlo spor. vejfuk a 17-ky,jinak nic.
Ukažto je fakt klasaZigi píše:Díky za foto, ale ukažto.com to zpoplatnilo, vážně idioti. Nahrej fotky prosímtě přes imageshack.us
JJ ten je good, také tam mám všechna fotaPrinc William píše:já mám celou dobu imageshack.us a nemusel jsem to ještě ani jednou opravovat.....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |