jo vím kde je ta tyčka.zkoušel jsem a pravá strana je v háji , zajímá mě výměna ,jestli se mi něco neuvolní?když povolím ty 2 matice tak asi vyklepnout ven a dát novou ?Ať se mi nepohne nějak rozteč otvorů apod.díky.
honzík píše:Ahoj chci se zeptat jestli je těžká výměna tyče stabilizátoru?koukal jsem na ní a jsou tam jen dvě matky dá se to zvládnout bez servisu? díky.
Jak ti šla vyměna Bez problemu A co matky šli povolit??Měnil jsi obě nebo jen jednu Ja se na to chystam v sobotu
Čest šlo to v pohodě,vrchní matka celkem ok ale spodní dělala problém není tam moc dobrý přístup ale ,jestli máš možnost vjetí na kanál tak bez problému.dej na matky WD40 , a měnil jsem obě protože byly součástí nové tyčky a teflonové jsou lepší tak přeji hodně úspěchu čest.
honzík píše:Čest šlo to v pohodě,vrchní matka celkem ok ale spodní dělala problém není tam moc dobrý přístup ale ,jestli máš možnost vjetí na kanál tak bez problému.dej na matky WD40 , a měnil jsem obě protože byly součástí nové tyčky a teflonové jsou lepší tak přeji hodně úspěchu čest.
Omlouvam se špatně jsem napsal svou otazku Chtěl jsem se zeptat zda se měni obě tyčky nebo jen ta vadna Diky
Já měnil jen jednu pruzinu, koupil jsem na vrakaci z auta, ktere melo stejne najeto jako moje a pohoda. I s praci 500,-. u te tycky stabilizatoru si myslim, neni treba davat obe nove, je to pevna cast, ne jako pruzina, ktera se casem vytlaci a ,kdyz das novou tak to mas nakrivo, pac nova je hodne napruzena.