Lomikar píše:Omyl omyl pánové.Jedna účtenka jeden přívešek . . .
Takže pokud někdo chce nasbírat co nejdříve nebo nejvíce přívěšků tak tankovat po 20-ti litrech.Viz podmínky akce http://www.shell.com/static/cz-cz/downl ... avidla.pdf
Ale jinak přívěšk hezkej.Chtěl jsem formuli - nebyla vzal jsem Enzo
Leo píše:hoši oni už maj zase na šelkách autíčka? mám jen 430 a enzo z léta, už sem u šelky dlouho nebyl tak nevim, stli je maj tak tam sjedu pro f1
auticka maj ale tentokrat kovove....je to privesek na klice teda aspon tak to nazivaj oni....jen pripominam ze je to za 20l v-power atd proste ty lepsi
Lomikar presne. a vo tom to je
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
nemate nekdo na vymenu klicenky Spajdra nebo P3 ostatni uz mam ale tyhle dva zatim jeste u nas na shellce nemely. vymenim za jine modely z rady shell klicenek. diky
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Slag píše:Dovolím si jednu fotku mimo téma...a přece k tématu...
Za kolik ho střelíš?
OT: Toto je můj 500 příspěvek!!! Jůůůů!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No já je mám doma asi 14 dnů všechny po hromadě ale byla to fuška.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Ja mam zatial 3 kusky a to som len jeden dostal na Vpower. Zvysne som proste vykecal s predavackou za 40 L obycajneho dieselu Jo a ja mam len jeden, zvysnymi robim radost v rodine
Klucí já vím že se Vám můj názor líbit nebude, ale prosím tespektujte ho.
Osobně si myslím, že takvé věci jsou jen tahání peněz z nás lidí! Schell už neví, jak by zvýšil prodej a tak udělá tuhle akci! (o jejich bodech ani nemluvě!! taky kravina jak blázen!) Opravdu si myslíte, že ty klíčenky mají něco společného s Ferrari?? Houbelec! Obyčejná klamanda na lidi! Stejně to vyrobily někde v "Tchajvanu" za 5.50! Ostatně jako všechno!! A vždicky se najde někdo kdo hned musí mít celou "serii" Nebojte oni zase vyrobí další a další a.... Hustí to od nás už odmalička! Viz Kindervajčka a jiné serie!! To než takvou kravinu raději koupím děckám pořádnou hračku nebo něco jiného!
Sorry muselo to ven nebijte mě za to
Martinekxxl píše:Klucí já vím že se Vám můj názor líbit nebude, ale prosím tespektujte ho.
Osobně si myslím, že takvé věci jsou jen tahání peněz z nás lidí! Schell už neví, jak by zvýšil prodej a tak udělá tuhle akci! (o jejich bodech ani nemluvě!! taky kravina jak blázen!) Opravdu si myslíte, že ty klíčenky mají něco společného s Ferrari?? Houbelec! Obyčejná klamanda na lidi! Stejně to vyrobily někde v "Tchajvanu" za 5.50! Ostatně jako všechno!! A vždicky se najde někdo kdo hned musí mít celou "serii" Nebojte oni zase vyrobí další a další a.... Hustí to od nás už odmalička! Viz Kindervajčka a jiné serie!! To než takvou kravinu raději koupím děckám pořádnou hračku nebo něco jiného!
Sorry muselo to ven nebijte mě za to
kdoby tě bil vždyť jsi jen řekl svůj názor a na to máš právo,ale vem to tak chceš jezdit tak tankuješ tak proč si ten přívěšek nevzít 30 kč tě už nezrujnuje
Tvuj nazor chapu ale co se tyce konkretne me tak asi takhle. Ja beru V-power porad at jsou nejaky akce nebo ne a jestli mam vzit nejakych 10l a za tyden brat dalsich 10l a takhle dokola,nebo najednou 20l a i s klicenkou? Tak to uz si tu klicenku vemu,je jedno jestli jsou origo ferari nebo taiwan jsou pekny,me se libi a 180Kc za 6 klicenek me nezabije
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition