![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
!!!!!!! PROSBA !!!!!!
- Reklama
jedu zítra na auto burzu do Ostravy na jeremenko tak se kouknu jestli tam nejsou
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Re: !!!!!!! PROSBA !!!!!!
milode píše:NE....mám rád rovinu a ta nebyla.....a nezajímají mě okolnosti....Trdlo píše:Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?milode píše: Tobě nevěřím ani toho Nicka......(pro ostatní neznalé)...španý obchod
jest-li máš rád vše na rovinu tak by tě měli zajimat i ty okolnosti,holt má takové zaměstnání a určitě to neudělal schválně a pár dní by tě určitě nezabilo,ale jak psal frydex asi bez toho tvé auto nejede,příště trochu tolerance neuškodí
Re: !!!!!!! PROSBA !!!!!!
Moudrá slova!!!!!!!!!!!!!karel440 píše:milode píše:NE....mám rád rovinu a ta nebyla.....a nezajímají mě okolnosti....Trdlo píše: Jako Cobeinovi? Tomu se mi nějak nechce věřit, můžeš třeba přes SZ přiblížit?
jest-li máš rád vše na rovinu tak by tě měli zajimat i ty okolnosti,holt má takové zaměstnání a určitě to neudělal schválně a pár dní by tě určitě nezabilo,ale jak psal frydex asi bez toho tvé auto nejede,příště trochu tolerance neuškodí
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky po nich budu koukat, hajzlové to jsou. To musel vzít asi někdo, kdo se o to zajímá či co.... Ty kola nejdou přehlédnout! Takže oči na šťopkách!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
To Cobein:ok,promiň za tu mou unáhlenou reakci.Omlouvám se ti tady.....Trdlo píše:Milode: Vynech prosím výrazy typu n***** a podobné. Nikdo Tě neurážel, tak nebuď vulgární.
A nezlob se ale bude nás víc, co momentální Tvoji reakci vůči Cobeinovi nepobere. Spoustě lidí i tady pomohl, přesně jak napsal. A to, že něco nepošle nebo nedodá okamžitě, to se může stát každýmu, a on Ti i uvedl důvod a navís se Ti veřejně i když nemusel omluvil. To co předvádíš je chování faktickz buď malého dítěte, nebo zakomplexovanýho člověka. Tak se nad sebou trochu zamysli, než začneš někoho očerňovat.
To sebelt:beru všechny výtky,jen tu tvou ne....a ty výrazy si nech pro sebe....hlavně že mě trdlo napomene......ale ty můžeš psát co chceš....
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Škoda ,že jsi nebyl na srazu ve Střemech.....tam jsem si těch piveček dal přehršle...... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Má Astra G
Má Astra G
V pohodě...chápu,že disciplína musí být a vše neuhlídáš....... já už budu hodný dědečku....Trdlo píše:Milode: Sorry, že jsem nevynadal i Sebeltovi, ale nějak jsem to přehlídl, čekal jsem spíš na tvou reakci, tak text od něj jsem jen tak přelítl očima.
Jinak, jsi frajer, že jsi to uznal. Zase stoupáš vzhůru.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Má Astra G
Má Astra G
V porádku
neber. . . ja sme jen řek svůj nazor
už se to nemá řešit, tak to řešit nebudu
ale taky oceňuji, že jsi přiznal chybu
to je fér. Ja sem z Prahy takže po těh kolech moc koukat nemužu
Bohužel takový kola jsem v Praze už viděl několikrát . . . ale už dávno púředtím co se to stalo. . . ale kdybych je viděl, a majitel by veděl např. o nějakém charakteristickém škrábanci nebo něco podobneho, neni problem je zblízka shlédnout
Tak hodně štěstí s hledáním ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- kdyby na kolech bylo neco charakteristickeho pro majitele, prosim o SZ
Bůch ví jestli ten hajzl nečekuje tady forum ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- kdyby na kolech bylo neco charakteristickeho pro majitele, prosim o SZ