jj a spolu s tim by auto zaparkovalo, samo se umylo a popralo ti hezkej den .... chichipealss píše:ja vim ale byla by to Prdarna kdyby se i s centralem a kokynky vyplo radioZdeněk Lbc píše:Jestli máš origo rádio, tak to se samo vypíná při vytažení klíčku za zapalování, to stačí, né? A zase se zapne když nastartuješ.
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
Ahoj,dneska jsem naprdnul kufr Pívem a jídlem,spacákama,oprášil bankovní kartu,dotankoval FULL,nafouk nivelaci zadní nápravy.Zejtra po práci 14.00 startuju Chorvatsko 785km do neděle pak navrat cca v 24.00 na Sumavu a pondělí ráno odjezd Nurnberg 450km a příšti pátek návrat domu. jéééé už se těšim až dam mojí astře na dálnici v nemecku za uši!Pavouci ve vejfuku Těšte se!!!!!
Meriva 1.7CDTI
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
volantík
zdravím,tak jsem se dneska rozhodl,jelikož jsem byl upozornován,že mám nepěkný potah na volantu,asi máte pravdu,vy co jste kokaly na fotky víte oč jde,tak jsem domluvený na pátek,jedu si nechat volant obšít kůží,tak jsem zvědavý na výsledek,každopádně to bude příjemnější na omak,tak se uvidí,se mějte zdary.
to nevím,kámoš to má již v kadetu,oktávce,má to moc pěkný,ten co to dělá,tak to dělá jako meloucha,s kůží dělá v práci,no a doma to dělá pro známé,já ho taky neznám,byl jsem doporučený od toho s tím kádou,asi tak je to černota,až to bude,nechám udělat fotkyVojta píše:za 500 to bude koženka vod čongů ne? normální cena je 1500-3000
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska nový tlumiče a pružiny na předku - jsme teď -40, novej vnější čep řízení, potvůrka už měl vůli, destičky, všechno pěkně vyčištěný, třmen nastříkanej, brzdovej kotouč taktéž, promazáno co má být promazaný, prostě předek je po rekonstrukci a zítra hurá na zadek.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100